Life

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți are un miros greu de suportat, iar mulți și-au stricat vacanța după ce au ajuns aici.
04.07.2024 | 11:14
Statiunea de pe litoralul romanesc pe care e bine so eviti Mirosul e greu de suportat iti strici vacanta daca mergi aici
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Sursă foto: observatornews.ro, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți are un miros greu de suportat. Turiștii care au ajuns aici s-au trezit cu vacanța distrusă și nu se așteptau să aibă parte de o experiență atât de neplăcută.

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți

Odată cu venirea verii, tot mai mulți români ajung pe litoralul românesc. Prețurile sunt unele accesibile și de asemenea, multe dintre stațiuni nu sunt chiar așa departe de casă, cel puțin pentru unele persoane.

ADVERTISEMENT

Nu toate stațiunile promit însă un sejur de vis. În rândurile următoare vorbim despre stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. În caz contrar, poți să te trezești cu o vacanță ruinată.

Având în vedere fenomenele extreme din ultima perioadă, Marea Neagră a ajuns să se transforme și ea. Astfel, munți întregi de alge s-au format pe malul apei. Totodată, o cantitate mare a ajuns să și plutească, iar mirosul e unul insuportabil.

ADVERTISEMENT

Vorbim practic despre o invazie de alge. Vestea bună este însă că aceasta nu e prezentă chiar în toate stațiunile. Totuși, turiștii care încă nu și-au programat vacanța trebuie să ia în calcul și acest scenariu.

Turiștii, revoltați de ce a putut să vadă

Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți este Venus. Aici, șezlongurile sunt deja goale, având în vedere mirosul insuportabil, dar și cantitatea de alge care există. Iar turiștilor le pare rău că au ajuns aici.

ADVERTISEMENT

Totodată, sunt persoane care spun că așteptau să fie luate măsuri. Alții în schimb au dezvăluit că au în plan să nu mai revină, având în vedere ceea ce au putut să vadă, dar și sumele cheltuite.

“Nu ştiu, e din cale afară, chiar nu mă aşteptam să fie aşa, mă aşteptam să o cureţe cineva”, spune o turistă. “Păcat de litoralul nostru pentru că mergem si dăm banii în altă parte în loc să stăm aici”, a completat un alt turist, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Deși în stațiunea Venus mirosul algelor e insuportabil, iar peisajul nu e unul tocmai plăcut, biologii spun că acest lucru e unul cât se poate de natural. Mai mult de atât, el aduce beneficii pentru numeroase specii din Marea Neagră.

”Asigură, pe de o parte, o primenire a apei şi, pe de altă parte, o îmbogăţire nutritivă pentru speciile ce urmează să trăiască de pe urma acestora. Alge, mici crustacee, surse de hrană pentru lebăda care îşi învaţă puii cu această locaţie. Ei vor creşte şi vor trebui să ştie că şi la mare e hrană bună”, spune biologul Adrian Bîlbă.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul