Life

Stațiunea de pe litoralul românesc unde găsești cazare de Rusalii la prețuri mici. Turiștii pot profita și de oferte all inclusive avantajoase aici

Stațiunea de pe litoralul românesc unde poți găsi cazare de Rusalii la prețuri mici. Turiștii au la dispoziție și oferte all inclusive.
12.06.2024 | 23:14
Statiunea de pe litoralul romanesc unde gasesti cazare de Rusalii la preturi mici Turistii pot profita si de oferte all inclusive avantajoase aici
Unde poți găsi prețuri bune pe litoralul românesc de Rusalii. Sursa foto: Facebook, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea de pe litoralul românesc unde poți să găsești cazare de Rusalii la prețuri mici. Unele oferte all inclusive sunt foarte avantajoase în această perioadă.

Stațiunea de pe litoralul românesc unde poți găsi cazare de Rusalii la prețuri mici. Unele oferte sunt all inclusive

Deși luna iunie se apropie de jumătate, iar elevii încă nu au luat vacanța de vară, turiștii au venit în număr mare pe litoral datorită temperaturilor ridicate de afară.

ADVERTISEMENT

Apa mării a avut peste 20 de grade, astfel că mulți au profitat de vremea caldă și au petrecut un weekend într-una dintre stațiunile de pe litoral.

Începând de sâmbătă, 15 iunie, prețurile vor crește cu 30% pe litoralul românesc. Acesta este doar primul salt, pentru că prețurile vor fi mai mari în vârf de sezon, atunci când turiștii vor plăti chiar și cu 70% mai mult.

ADVERTISEMENT

De Rusalii, însă, care pică pe 23 iunie anul acesta, turiștii se pot bucura de pachete speciale. În această perioadă, hotelierii se așteaptă la un număr mare de turiști, fiind și începutul vacanței de vară pentru elevi.

“Hotelul are 20 la sută reducere faţă de tarifele din mod normal, create special pentru această perioadă. La momentul acesta, hotelul este în proporţie de 80 la sută ocupat”, a spus  Iolanda Nanu, manager hotel, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Cele mai ieftine cazări sunt în Eforie Nord, acolo unde prețul pornește de la 136 de lei pe noapte. La un hotel de patru stele, prețul este de 354 de lei, cu mic dejun inclus.

În Jupiter, însă, prețurile sunt mai mari de 150 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele. Pentru o ofertă all inclusive, turiștii trebuie să scoată din buzunare cel puțin 879 de lei pe noapte, la un hotel de patru stele.

ADVERTISEMENT

Unde sunt cele mai scumpe cazări de pe litoral

Cele mai mari prețuri sunt în Mamaia, acolo unde o cameră dublă costă, la un hotel de trei stele, 196 de lei pe noapte. La un hotel de patru stele, tariful este de peste 300 de lei pe noapte. La all inclusive, prețurile pornesc de la 250 de lei de persoană.

Cazările all inclusive includ trei mese pe zi, două piscine, facilități exterioare și șezlonguri incluse. Mai mult, turiștii se pot bucura și de un program complex de entertainment.

“Foarte mulţi turişti s-au orientat către acele hoteluri care au facilităţi pentru copii, aqua park, piscine, meniuri speciale pentru ei. Sunt căutate locurile de agrement unde cei mici se pot distra”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing la o agenţie de turism.

ADVERTISEMENT