Life

Stațiunea din Grecia care te face să uiți de Maldive. Petreci zile de vis, la prețuri mai mici

Există o stațiune în Grecia care te poate face să te simți ca în Maldive. Prețurile nu sunt tocmai mici, dar cu siguranță această destinație este mai accesibilă decât Maldive.
13.08.2022 | 04:13
Statiunea din Grecia care te face sa uiti de Maldive Petreci zile de vis la preturi mai mici
Stațiunea din Grecia care te face să te simți ca în Maldive. Foto: Colaj Fanatik / Stella Island Luxury Resort
ADVERTISEMENT

Românii sunt mari fani ai Greciei, dar există aici o stațiune mai puțin cunoscută care merită toți banii. Prețurile nici nu sunt atât de mari, iar sentimentul turiștilor de aici este că au ajuns în Maldive!

Complexul de lux din Grecia unde îți poți petrece vacanța. Seamănă cu Maldive

Stațiunea grecească ce le oferă turiștilor o experiență similară cu cea din Maldive și unde aceștia pot merge în vacanță în această vară se află în Analipsi, Hersonissos.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt accesibile, unii spunând chiar că este mai ieftin să petreci un weekend aici decât unul pe plajele de la Marea Neagră.

Complexul este destinat doar adulților, așa că cei care au copii pot să își petreacă aici vacanța în doi. Complexul este unul de lux, cu 225 camere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în acest complex din Grecia le sunt puse la dispoziție turiștilor cinci restaurante, o piscină și un spa.

Un bungalow supraacvatic, așa cum sunt cele din Maldive, costă aici circa 355 de euro pe noapte. Prețurile încep să crească în timpul toamnei, iar în octombrie, ele pot ajunge și la 400 de euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

Cât costă o vacanță all inclusive la această stațiune din Grecia

La all inclusive, prețurile de aici pentru doi adulți, pentru două nopți, este de 900 de dolari, adică peste 4.500 de lei.

Camerele simple pot fi închiriate pentru mai puțini bani, cu circa 200 de euro, însă cei care vor să aibă parte de o experiență ca în Maldive trebuie să stea în bungalow-urile de pe apă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aici există și o plajă privată, un teren de tenis, o sală de fitness și un bar.

Ca în Maldive te poți simți și în România, la singurul loc care te face să te simți ca în faimoasa destinație de vacanță renumită pentru prețurile sale piperate.

Este vorba despre Laguna Albastră, un lac aflat în comuna Aghireşu, la 30 de kilometri de Cluj Napoca.

Singurul dezavantaj este că nu există cazare atât de aproape, dar pentru cei care merg cu mașina nu ar trebui să fie o problemă.

Vestea bună, însă, este că poți găsi unde să stai la Maldive de România pentru 200 de lei pe noapte pentru două persoane.

ADVERTISEMENT