Life

Stațiunea din Grecia unde Loredana Groza merge în fiecare vară, de peste 10 ani. Este un loc mai puțin cunoscut

Stațiunea din Grecia unde Loredana Groza merge vara, de peste 10 ani. Locul nu e foarte cunoscut. Cum poți ajunge acolo cu mașina.
05.10.2023 | 18:41
Statiunea din Grecia unde Loredana Groza merge in fiecare vara de peste 10 ani Este un loc mai putin cunoscut
Unde merge Loredana Groza în Grecia, de peste 10 ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde este stațiunea din Grecia în care Loredana Groza merge în fiecare vară, de mai bine de 10 ani. Vedeta are un loc unde preferă să se relaxeze alături de fiica sa.

Stațiunea din Grecia unde Loredana Groza merge în fiecare vară. Este locul preferat de artistă de peste 10 ani

În fiecare vară, mulți români optează pentru vacanțe la mare în Grecia, în diverse stațiuni și insule mai mult sau mai puțin cunoscute. Această țară este preferată și de vedete, printre care și Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață obișnuiește să meargă în concediu într-o stațiune din Grecia care nu este foarte cunoscută. Artista merge acolo de mai bine de un deceniu și se relaxează alături de fiica ei, Elena.

Loredana Groza obișnuiește să meargă în acest loc în fiecare vară, în luna iulie, conform localnicilor, notează Ciao.ro. Temperaturile sunt destul de ridicate atunci. Micul oraș are numeroase terase, magazine și restaurante pentru turiști, iar peisajele sunt de vis.

ADVERTISEMENT

Este un loc liniștit, situat în apropiere de Volos, la aproape 400 de km de Atena, capitala țării. Pentru a ajunge în Agios Ioannis cu mașina, trebuie să știi că drumul are mai multe serpentine.

Stațiunea îmbină muntele cu marea și nu este deloc aglomerat. Este un loc potrivit pentru cei care caută liniște, dar există și posibilități pentru turiștii care vor să aibă parte de niște distracție.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Loredana Groza a postat imagini din vacanțele sale în Grecia. Artista și-a scos în evidență silueta de vis prin diverse costume de baie.

Ce vedetă s-a căsătorit în Agios Ioannis

Loredana Groza nu este singura dintre vedetele din România care a mers în acest loc special. Victoria Răileanu și partenerul ei, Adrian Ștefănescu, au decis să facă o nuntă de vis în Agios Ioannis, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, în prezența persoanelor apropiate. Cei doi și-au unit destinele pe o barcă, în largul mării, alături de cei dragi.

Actrița din serialul “Vlad” a avut o ținută lejeră și un look natural, potrivit pentru peisajul în care ea și partenerul ei au ales să facă nunta. După ceremonie, cei doi s-au aruncat în apă, îmbrăcați, și s-au distrat pe cinste. Petrecerea a continuat până seara.

ADVERTISEMENT