Life

Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. E aproape de București, are condiții și prețuri pentru toate buzunarele

Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele e aproape de București și are condiții și prețuri pentru toate buzunarele.
16.06.2024 | 07:30
Statiunea din Romania care imbina marea cu muntele E aproape de Bucuresti are conditii si preturi pentru toate buzunarele
Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele există într-adevăr. Mai mult de atât, nu este nici departe de București, iar condițiile de cazare, dar și prețurile, sunt unele pentru toate buzunarele.

Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele

În România poți să găsești mai tot ceea ce îți dorești. De la munte, până la mare. Avem peisaje de poveste, locuri spectaculoase, castele vechi încărcate de istorie, dar și drumuri care sunt unice în Europa.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor însă să găsească o cale de mijloc există soluții. Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele există și nu este nici departe de București. De altfel mai este supranumită și ”fabrica de sănătate”.

Stațiunea balneară Călimănești Căciulata este cea despre care vorbim. Aceasta se află la doar câteva ore de mers cu mașina de București. Iar într-un singur loc găsești mai tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur perfect, la prețuri decente.

ADVERTISEMENT

Poți să faci drumeții în zonă și să admiri muntele. Dacă iubești marea însă, poți profita din plin de noul AquaPark modern de aici. Aceasta are 11 bazine interioare și exterioare, dar și opt tobogane exterioare și interioare.

Ce tarife sunt la noul Aqua Park din Călimănești Căciulata

Bazinele au apă termală, iar temperatura variază între 28 ◦C – 37 ◦C. De asemenea, oaspeții se pot bucura și de 1400 de șezlonguri puse la dispoziție, dar și de un restaurant cu autoservire la prețuri bune.

ADVERTISEMENT

Stațiunea din România care îmbină marea cu muntele are și tarife accesibile. Spre exemplu, prețul pentru un adult de luni până joi este de 35 de lei, iar pentru copii de 15 lei.

De cealaltă parte, în weekend, de vineri până duminică, prețul este de 40 de lei pentru un adult și 20 de lei pentru un copil. În această sumă, o persoană se poate bucura de aproape toate beneficiile Aqua Parkului timp de trei ore și jumătate, conform informațiilor de pe site.

ADVERTISEMENT

Cazarea din zonă este și ea una cât se poate de accesibilă. Astfel, oricine își dorește să se bucure de munte, dar și de mare în același timp, o poate face fără să aibă nevoie de sume exorbitante.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink