Life

Staţiunea din România care l-a dezamăgit pe Dan Negru: “Totul e ruină”

Stațiunea din România care l-a dezamăgit pe Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D a mers într-o vizită la Băile Herculane și nu i-a plăcut deloc ce a găsit.
17.07.2022 | 17:36
Statiunea din Romania care la dezamagit pe Dan Negru Totul e ruina
Stațiunea din România care l-a dezamăgit pe Dan Negru. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru a fost dezamăgit de stațiunea Băile Herculane, care a fost lăsată în paragină în ultimii ani. Prezentatorul TV le-a arătat internauților cum arată acum una dintre cele mai apreciate stațiuni de pe vremuri.

Stațiunea din România care l-a dezamăgit pe Dan Negru

Prezentatorul emisiunii Jocul Cuvintelor, de la Kanal D, a mers într-o vizită prin Băile Herculane, însă ce a găsit acolo i-a lăsat un gust amar.

ADVERTISEMENT

Dan Negru este dezamăgit de cum arată în prezent stațiunea care era atât de populară acum ceva timp.

“E o ‘performanță’ să distrugi ce au construit două imperii, (Imperiul Roman și cel Austro-Ungar) în două mii de ani. Noi am făcut-o praf in câțiva ani…Herculane 2022 (…). 

ADVERTISEMENT

Totul e ruină! Aristocrația romană venea pe aici, apoi imperiul austro-ungar. Franz Joseph, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite cum a ajuns!”, a spus Dan Negru în clipul video postat pe rețelele sociale.

Stațiunea Băile Herculane, aflată în județul Caraș-Severin, este cea mai veche din țară. Pe vremuri era considerată una dintre cele mai importante stațiuni balneare din Europa.

ADVERTISEMENT

Din păcate, stațiunea a fost lăsată în paragină în ultimele decenii. Deși autoritățile au mai încercat să facă câte ceva pentru a o salva, Dan Negru nu a fost impresionat.

Se spune că împăratul Traian este cel care a pus bazele acestei locații. Astfel, romanii au introdus cultul balnear preluat de la greci. Numele stațiunii provine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus și al frumoasei Alcmnena.

ADVERTISEMENT

Recent, Dan Negru a fost în vacanță în Grecia, însă nu a fost prea mulțumit de sejur. Prezentatorul consideră că pe litoralul românesc sunt condiții mai bune decât pe cel grecesc, care este supraevaluat, în opinia sa.

“Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90.”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Dan Negru, vacanță în Egipt după tragedia care a avut loc recent

Dan Negru a declarat recent că regretă tragedia care a avut loc în Egipt, acolo unde o româncă a fost ucisă de un rechin. Prezentatorul de televiziune nu va renunța la vacanțele în această țară din cauza a ceea ce s-a întâmplat.

Fostul prezentator de la Antena 1 a fost în Egipt de mai multe ori până acum. Nu a fost speriat nici de atentatele care au avut loc acolo, în 2017. La momentul respectiv, 300 de persoane au fost ucise în timp ce se rugau într-o moschee.

În plus, Dan Negru a spus că nu va cădea în capcana știrilor care induc panica. Acesta a declarat, pentru FANATIK, că “n-o să mai merg în Egipt de frica rechinilor, doar când o să văd rechini atacând oamenii la mall în Hurghada”.

ADVERTISEMENT
Tags: