Life

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o. A căzut în paragină, dar a renăscut și are prețuri mici la cazare. E locul ideal pentru un concediu de vară și toți primesc vouchere de vacanță

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o a căzut în paragină, dar a reușit în final să renască din propria cenușă.
30.06.2024 | 12:00
Statiunea din Romania pe care parintii si bunicii au indragito A cazut in paragina dar a renascut si are preturi mici la cazare E locul ideal pentru un concediu de vara si toti primesc vouchere de vacanta
Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o. Sursă foto: Pinterest, capaurora.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o strălucea în urmă cu câteva decenii. Între timp însă, aceasta a fost lăsată în paragină, dar din fericire a renăscut din propria cenușă.

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o

România are o mulțime de stațiuni care au făcut-o celebră peste hotare. Avem stațiuni la munte, dar și pe cele de la mare. Chiar și așa, multe dintre ele din păcate au rămas în paragină, iar alte investiții nu au fost făcute.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de patru decenii, litoralul românesc strălucea. Stațiunile care au nume de planete erau cunoscute în toată țara, dar și peste hotare. Iar o mulțime de turiști străini ajungeau aici. Între timp însă lucrurile s-au mai schimbat.

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o este Cap Aurora. Se află la mică distanță de stațiunile Jupiter și Neptun. Iar deși stațiunea a avut o perioadă în care a ajuns în paragină, lucrurile s-au schimbat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Cap Aurora este acum o stațiune liniștită, care oferă turiștilor o privire spectaculoasă. De asemenea, toate hotelurile de aici au vedere la mare, iar plajele sunt unele cât se poate de generoase. Și se acceptă și vouchere de vacanță oriunde mergi.

Cap Aurora, un loc perfect pentru o vacanță liniștită

Totodată, turiștii care ajung în Cap Aurora pot lua masa tot cu vedere la mare și se bucură și de tarife avantajoase. Mai exact, cazarea e foarte ieftină. Bonus, există o plajă sălbatică, dar și o mulțime de piscine care de asemenea au vedere la mare.

ADVERTISEMENT

Iar pentru cei care adoră plimbările, faleza de la Cap Aurora le oferă oportunitatea de a explora zona. Aceasta se întinde pe o suprafață mare și practic leagă între ele și restul stațiunilor.

Stațiunea din România pe care părinții și bunicii au îndrăgit-o este perfectă și pentru părinți. Aici există o mulțime de spații verzi, dar și locuri de joacă pentru copii. Astfel, vacanța poate fi una reușită pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Mamaia sau de Costinești, Cap Aurora și-a păstrat liniștea pe care o avea la un moment dat. Astfel, turiștii care ajung aici și vor să fugă de aglomerație vor avea parte de o experiență cât se poate de plăcută.

Și zilele la plajă pot fi unele cât se poate de frumoase. Soarele bate puternic în această zonă, iar un avantaj îl reprezintă și faptul că plaja de aici are o pantă. Astfel, nu se pune problema de curenți, iar turiștii pot fi în siguranță.

ADVERTISEMENT