Life

Stațiunea din România unde găsești “secretul tinereții fără bătrânețe”. Are o istorie bogată

Stațiunea turistică din România unde poți afla ”secretul tinereții fără bătrânețe”. Istoria locului este una extrem de bogată.
12.05.2023 | 18:18
Statiunea din Romania unde gasesti secretul tineretii fara batranete Are o istorie bogata
Stațiunea unde se poate găsi ”elixirul tinereții”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

O stațiune turistică din România, considerată una dintre cele mai frumoase din țară, este vizitată anual de mulțimi de oameni, deoarece aici se spune că se află ”secretul tinereții fără bătrânețe”. Femeile, în special, sunt atrase de această locație.

Destinația din România unde există ”secretul tinerețeii fără bătrânețe”

Anual, tot mai multe femei merg în destinația cu pricina deoarece își doresc să își păstreze tinerețea mai multă vreme, să scape de riduri și să aibă o siluetă tonifiată, fără celulită sau vergeturi. Tratamentul galvanic s-a dovedit a fi util în acest scop.

ADVERTISEMENT

Băile Herculane sunt nu doar un obiectiv turistic, ci și un reper pentru tinerețe. Aici, de ani buni, se poate face terapie galvanică sau iontoforeză (stimulare galvanică), adică un proces de întinerire a pielii ce se bazează pe electroterapie cosmetică.

Stimularea galvanică era la mare căutare în anii ’40. Femeile erau fascinate de a avea un aspect neted, strălucitor și fără riduri. Pentru necunoscători, medicii explică în detaliu beneficiile. Inclusiv mușchii corpului devin mai fermi, iar fața va trece printr-o etapă de micro-lifting.

ADVERTISEMENT

”În electroterapiile cosmetice tipice, curenții electrici cu conținut scăzut trec prin piele pentru a oferi efecte terapeutice precum tonifierea mușchilor corpului și micro-liftingul facial. În mod similar, în tratamentul pielii galvanice, se utilizează un curent electric galvanic direct pentru infuzarea substanțelor solubile în apă sau a medicamentelor în piele.

Apoi, curentul electric moale sau de intensitate scăzută (particule încărcate) este aplicat pe straturile interioare ale pielii cu aspect îmbătrânit, prin utilizarea unui gel încărcat și a unei mașini concepute în mod unic”, potrivit medicului balneolog Larisa Băloi.

ADVERTISEMENT

Cum acționează tratamentul galvanic de la Băile Herculane

Tratamentul galvanic ridică pielea lăsată, iar ridurile se estompează. Rezultatele se văd rapid, chiar mai devreme decât dacă ai trece pragul unui doctor estetician. Asta datorită și faptului că se introduce oxigen în straturile de piele.

”Ca urmare, ridurile și liniile fine care îți străbat fața încep să se estompeze, în timp ce pielea lăsată primește o ridicare semnificativă, căpătând un aspect întinerit”, mai transmite doctorul în cauză, relatează alistmagazine.ro

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe lângă cele menționate, tratamentul galvanic curăță tenul, în mod complet: se elimină impuritățile, acneea, porii sau punctele negre. La final vei observa nu doar o piele imaculată, ci și strălucitoare, moale și sănătoasă.

Atenție, însă, persoanele care vor să facă băi galvanice au nevoie de aprobare de la medic, mai exact, de un bilet de trimitere de la doctorul de familie, plus cardul de sănătate. De asemenea, se recomandă și o programare la un consult, la medicul balneolog din stațiune.

ADVERTISEMENT