Life

Stațiunea din România unde te poți caza începând cu 93 de lei pe noapte. Este ideală pentru familiile cu copii

Stațiunea de la malul Mării Negre care atrage ca un magnet familiile cu copii. Nisipul fin și prețurile mici i-au convins pe români să își petreacă vacanța aici.
17.06.2024 | 07:42
Statiunea din Romania unde te poti caza incepand cu 93 de lei pe noapte Este ideala pentru familiile cu copii
Stațiunea de la malul Mării Negre care atrage ca un magnet familiile cu copii. Sursa foto: Freepik, Pinterest
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, anul acesta, vacanțele pe litoralul românesc vor fi mai scumpe pentru toată lumea. Prețurile s-au majorat considerabil, astfel că puține stațiuni mai sunt ”prietenoase” cu buzunarele românilor. Și, totuși, există și excepții.

Stațiunea Saturn se numără printre preferate românilor care vor să își facă concediul în familie

Românii care au ales să își petreacă vacanța pe litoralul românesc trebuie să bage mâna adânc în buzunare. Scumpirile se vor resimți mai mult ca niciodată, atât la cazare, cât și la mâncare.

ADVERTISEMENT

Dintre toate stațiunile de la malul mării, una singură pare că bifează toate cerințele românilor. Și anume, este ieftină, nisipul este fin, iar locurile de distracție pentru copii sunt numeroase.

Saturn este stațiunea ideală pentru familiile care vor să meargă la mare împreună cu cei mici. Aici, apa, plajele și nisipul sunt curate, iar cazarea este pentru buzunarul tuturor. Tocmai de aceea, cei care pleacă în formulă extinsă la mare nu vor fi nevoiți să plătească prea mult pentru distracția lor.

ADVERTISEMENT

Hotelierii au pregătit fel de fel de pachete, menite să îi atragă pe români. În funcție de nevoile și de preferințele fiecăruia, există variante care să satisfacă cerințele.

Cât costă o noapte de cazare în Saturn. Familiile cu copii găsesc prețuri acceptabile și în Eforie Nord

În Saturn, cazarea la un hotel de două stele pornește de la 93 de lei. Pe măsură ce crește gradul de confort, cresc și prețurile. Astfel, pentru un hotel de trei stele, românii vor scoate din buzunar peste 100 de lei. Cei care vor să se cazeze la hotel de lux, vor plăti peste 800 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Hotelierii din Saturn s-au asigurat că sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru familiile cu copii. Drept dovadă, în majoritatea unităților de cazare există activități speciale pentru cei mici, piscine, activități în parc sau la scenă.

Famillile care au mai fost în Saturn revin aici de fiecare dată cu drag. Faptul că există o mulțime de activități pentru copii reprezintă o grijă în minus pentru adulți. În plus, la doar 10 minute distanță de mers cu mașina din Saturn se află un aqua park unde cei mici se pot distra o zi întreagă.

ADVERTISEMENT

Nu doar Saturn se află pe lista stațiunilor preferate de către familiile cu copii. În ultimii ani, Eforie Nord a început să atragă românii ca un magnet. Aici, prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar cazarea este una dintre cele mai ieftine de pe litoralul românesc.

Cei care aleg să își facă vacanța în familie în Eforie Nord, scot din buzunar 82 de lei la un hotel de două stele. Cei care dispun de un buget generos, pot plăti 320 de lei pentru o noapte la un complex de 4 stele.

ADVERTISEMENT