Life

Stațiunea pe care turiștii sunt sfătuiți să o evite: ”Cel mai rău loc de pe Pământ”

Locația pe care oamenii sunt îndemnați să nu o viziteze. De ce a ajuns să fie văzută ca cea mai deplorabilă zonă din lume.
15.03.2023 | 18:40
Statiunea pe care turistii sunt sfatuiti sa o evite Cel mai rau loc de pe Pamant
Locația pe care oamenii sunt îndemnați să nu o viziteze. De ce a ajuns să fie văzută ca cea mai deplorabilă zonă din lume. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Stațiunea pe care turiștii de pretutindeni sunt sfătuiți să o evite. Călătorii susțin că este cel mai rău loc de pe Pământ și nu s-au ferit să vorbească despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde au lăsat numeroase comentarii.

Locația pe care oamenii sunt îndemnați să nu o viziteze. De ce a ajuns să fie văzută ca cea mai deplorabilă zonă din lume

O plajă din stațiunea Southend-on-Sea, din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, este așezarea pe care oamenii sunt îndemnați să nu o viziteze, în ciuda faptului că odinioară era considerată o adevărată ”bijuterie”.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor furnizate de Daily Star, zona a ajuns să fie văzută ca cea mai deplorabilă din întreaga lume asta pentru că deșeurile din rețeaua de canalizare au fost revărsate chiar lângă plajă după o ploaie torențială.

Mai exact, Jubilee Beach din Southend a fost clasificată de organizația de caritate Surfers Against Sewage (Surferi împotriva apelor uzate) pe lista celor 70 de locuri în care nu se recomandă să mergeți, indiferent de anotimp.

ADVERTISEMENT

„Cel mai rău loc de pe Pământ. Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii”, este comentariul lăsat de un turist pe site-ul TripAdvisor, mai arată sursa menționată anterior. „Am văzut multe steaguri roșii pe măsură ce înaintam”, a adăugat altul.

„Mai mulți traficanți de droguri, consumatori de droguri și vagabonzi decât oriunde altundeva – un loc absolut abisal” sau „O mulțime de gunoaie pe plaje și pe trotuare, apă murdară cu plastic în ea și, în general, este pur și simplu o plajă proastă”, sunt alte mesaje venite de la utilizatori.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei care au ajuns pe plaja din Marea Britanie susțin că locul este foarte murdar și plin de gunoaie. Utilizatorii motorului de căutare turistic american nu sunt deloc mulțumiți de felul în care arată zona.

Plaja Jubilee Beach, probleme numeroase în ultimii ani

Plaja Jubilee Beach, cunoscută și sub numele de City Beach, a avut probleme numeroase în ultimii ani, de diferite forme. Se pare că se situează pe locul 68 pe site-ul de recenzii TripAdvisor, cu o medie de 3 stele din 5.

ADVERTISEMENT

Regiunea din Marea Britanie are numai 82 de recenzii din partea turiștilor care sunt ferm convinși că vara aceasta nu vor ajunge să se bucure de nisip și apă în locul respectiv. Din fericire, sunt și oameni care cred că plaja este liniștită sau că are o priveliște frumoasă.

ADVERTISEMENT
Tags: