Life

Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului. Are 12 lacuri miraculoase și este recunoscută pentru apele sale sărate cu proprietăți vindecătoare

Această stațiune e considerată a fi perfectă, iar pensionarii pot merge tot timpul anului aici. Are 12 lacuri miraculoase și este recunoscută pentru apele sale sărate.
12.05.2024 | 15:58
Statiunea perfecta unde pensionarii pot merge tot timpul anului Are 12 lacuri miraculoase si este recunoscuta pentru apele sale sarate cu proprietati vindecatoare
Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului are cu ce se lăuda. Aici găsești 12 lacuri miraculoase. De altfel locul e recunoscut pentru apele sale sărate cu proprietăți unice.

Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului

În România există o mulțime de locuri superbe pentru toate vârstele. Avem anumite stațiuni balneare unde pensionarii pot merge tot timpul anului și se pot bucura de o experiență cu adevărat deosebită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot la noi în țară se găsesc și numeroase locuri spectaculoase pentru tineri. Cei pasionați de adrenalină, ori de drumeții, au de unde alege. Astfel, putem spune că România oferă o mulțime de oportunități.

Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului despre care vorbim acum este Ocna Sibiului. Oricine ajunge aici poate avea parte de un concediu memorabil. Ce găsești în acest loc?

ADVERTISEMENT

Ocna Sibiului se laudă cu 12 lacuri miraculoase. Iar vineri, 12 mai, acestea vor fi redeschise și disponibile publicului. Trei lacuri au ape sărate, iar turiștii se bucură și de peste 40 de pensiuni, dar și de plaje special amenajate.

Practic într-un singur loc poți să găsești mai mult decât ai fi crezut. Iar bonus, va fi adus și un loc de joacă pentru copii deosebit aici. Astfel, chiar și părinții pot opta pentru un sejur reușit în acest loc.

ADVERTISEMENT

I se mai spune și ”litoralul Ardealului”

Și nu e dificil să ajungi la Ocna Sibiului. Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului e situată la mai puțin de o oră de mers cu mașina de Alba Iulia. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de ”marea Sibiului” ori ”litoralul Ardealului”.

De ce vin turiștii aici? Dincolo de peisajul de poveste, se pot face numeroase tratamente cu ape sărate concentrate. De asemenea, cei interesați pot opta și pentru tratamente cu nămol și nu numai. Pot fi tratate afecțiuni reumatice, dar și ginecologice aici.

ADVERTISEMENT

Deși cele 12 lacuri sunt atracția stațiunii, uneori lucrurile pot să difere. Spre exemplu, anul acesta, lacurile se dechid ceva mai târziu, având în vedere temperaturile scăzute și vremea destul de rece.

În ceea ce privește tarifele, acestea pot fi destul de accesibile, în funcție de sejurul ales. Astfel, atât pensionarii, cât și familiile care au copii pot avea parte de o vacanță liniștită, într-un cadru de vis.

ADVERTISEMENT