Life

Stațiunile în care Gigi Becali, Cristi Borcea și Gică Hagi au hoteluri de lux. Cât costă o noapte de cazare

Greii din fotbal au afaceri pe litoralul românesc. Cât te costă o noapte de cazare în hotelul lui Gigi Becali, Cristi Borcea sau al celebrului Gică Hagi?
10.06.2022 | 10:19
Statiunile in care Gigi Becali Cristi Borcea si Gica Hagi au hoteluri de lux Cat costa o noapte de cazare
Gigi Becali, Cristi Borcea, Ciprian Marica și Gigi Becali au afaceri pe litoral. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Greii fotbalului au investit în afaceri pe litoralul românesc. Stațiunile în care Gigi Becali, Cristi Borcea și Gică Hagi au hoteluri de lux sunt Mamaia, Olimp și Venus. FANATIK a aflat cât te costă o cameră pe noapte în hotelul deținut de Cristi Borcea, Gică Hagi sau Gigi Becali. În schimb, fotbalistul Ciprian Marica a închiriat o plajă în stațiunea Mamaia, unde a deschis și un bar.

Greii din fotbal au afaceri pe litoral: cât costă o noapte de cazare în hotelurile lui Becali, Hagi sau Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel promit vacanțe de vis în hotelul omului de afaceri din Olimp, acolo unde pune umărul ca afacerea să funcționeze și Mihaela Borcea, prima soție a fostului acționar de la Dinamo. De regulă, Cristi Borcea și Valentina Pelinel obișnuiesc să petreacă mare parte din sezonul estival în hotelul de pe litoral. Palm Beach Resort este cotat la 3 stele și se află în stațiunea Olimp.

ADVERTISEMENT
hotel borcea
Hotelul lui Borcea din Olimp. sursa foto: booking.

Valentina Borcea se ocupă personal de promovarea locației. Hotelul a fost renovat și este dotat cu toate utilitățile de care ai nevoie, în cazul în care nu îți dorești o vacanță la 5 stele. Dacă vrei să te cazezi în prima săptămână a lunii august, prețul pentru 6 nopți a unui camere duble, cu mic dejun înclus, ajunge la 2520 lei.

pret hotel borcea
Iată cât te costă să te cazezi la Hotelul lui Borcea. Sursa foto: captură site.
camera hotel borcea
Cum arată o cameră în hotelul lui Borcea din Olimp. Sursa foto: booking.

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp, situat la 100 m de plajă

”Hotelul Pam Beach Resort & Spa beneficiază de o locație liniștită, la doar 100 de metri de o plajă cu nisip și la o plimbare de 10 minute de centrul stațiunii Olimp. Acest hotel de 3 stele are camere cu aer condiționat, o piscină sezonieră în aer liber și loc de joacă pentru copii. Accesul WiFi este gratuit în întreg hotelul.

ADVERTISEMENT

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate oferă vedere frumoasă la mare. În plus, sunt disponibile și facilităţi de călcat.

Hotelul oferă mic dejun continental în fiecare dimineață, iar restaurantul său oferă preparate internaționale și muzică live seara. De asemenea, oaspeții pot juca darts gratuit la proprietate sau pot utiliza terenul de tenis la un cost suplimentar.

ADVERTISEMENT
salon borcea
Cum arată salonul din incinta hotelului lui Borcea. Sursa foto: booking.

Stația de autobuz este la 100 de metri, iar gara Neptun se află la 2 km de Hotelul Pam Beach. Constanța este la 32 km de proprietate. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este situat la 54 km de proprietate”, se arată pe site-ul hotelului avut de Cristi Borcea în Olimp.

Marica a închiriat o plajă în Mamaia și deține și un bar

Ciprian Marica este administratorul a 10.433 de metri pătrați de plajă în stațiunea Mamaia, închiriată de la Administrația Națională Apele Române (ANAR). Fotbalistul  plătește o chirie anuală în valoare de 151.553 de lei, fără TVA, echivalentul a circa 4 euro pe metrul pătrat închiriat, cu TVA inclus.

ADVERTISEMENT
plaja marica
Fotbalistul Marica a închiriat o plajă în Mamaia. Sursa foto: Caelia-Mamaia.ro/Caelia Beach Mamaia

Marica deține 99% din firma Caelia Mamaia SRL, restul de 1% aparținând președintelui de onoare al Stelei, Ion-Viorel Păunescu, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Plaja închiriată se află în apropierea unui complex rezidențial deținut de Viorel Păunescu, iar aici Ciprian Marica a investit într-un bar de lux, pe care încă nu l-a deschis în acest sezon. Contractul de închiriere se încheie anul acesta, iar Ciprian Marica ne-a spus că nu știe încă dacă o să continue să investeasă în afacere.

”E ultimul an, om vedea cum merge. Pe vară a mers bine și în pandemie, dar mai slab ca altădată. Anul acesta încă nu am deschis. Probabil la finalul acestei luni. Însă, nu mă ocup eu în mod direct de afacere”, a declarat Ciprian Marica, pentru FANATIK.

Ciprian Marica bar
Ciprian Marica și-a deschis bar pe plaja închiriată. Sursa foto: Caelia-Mamaia.ro/Caelia Beach Mamaia

Gică Hagi are hotel în Mamaia. Cât costă o noapte de cazare la Iaki

Și Gică Hagi a investit într-un hotel la mare. Hotelul Iaki din Mamaia este deținut de celebrul fotbalist încă de acum 20 de ani. O cameră – până pe 13 iunie – costă 83 de euro, apoi prețul urcă la 122 euro, iar din 30 iunie prețul ajunge la 149 euro, conform site-ului hotelului deținut de acesta.

În perioada 1 iulie – 30 august, o cameră la hotelul lui Hagi te costă 183 de euro. Din 30 august prețul scade la 101 euro până pe data de 17 septembrie. Pe 17 și 18 septembrie prețul este de 79 euro, iar din 20 septembrie scade la 55 euro.

Așa arată camera în hotelul lui Hagi din Mamaia. Sursa foto: site-ul hotelului.

Și Gigi Becali își deschide hotel la mare

Gigi Becali își deschide luna aceasta un hotel de 5 stele în stațiunea Venus. Becali Hotel Venus a fost cumpărat de la omul de afaceri lui Ioan Niculae, anul trecut. Patronul FCSB a plătit 6,8 milioane de euro în noiembrie 2021 pentru a achizțioma hotelul lui Ioan Niculae, care fusese scos la licitație încă din 2019. Omul de afaceri a delegat-o pe fiica sa Teodora Becali, care, împreună cu soţul său, Mihai Mincu, au decis să-l renoveze înainte de sezonul estival, conform Antena 3.

Așa arată Hotelul lui Becali din Venus.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii să şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului”, a comentat Gigi Becali această achiziţie pentru economica.net.

hotel becali
Cum arată Hotelul lui Becali și camerele din incinta lui. Sursa foto: booking.

Hotelul lui Gigi Becali de pe litoral are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele şi 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family şi 12 apartamente. Pentru 6 nopți, în prima săptămână din august, trebuie să scoți din buzunar 6581 lei, conform booking.

pret becali
Află cât te costă să te cazezi la Hotelul lui Becali. Sursa foto: booking.
ADVERTISEMENT