Facebook

Statuia lui Decebal de pe Dunăre, în TOP 5 din lume, alături de Statuia Libertăţii

Chipul lui Decebal, sculptat in stanca pe malul Dunarii, figureaza intr-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume. Alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar,...
25.08.2015 | 14:06
Statuia lui Decebal de pe Dunăre, în TOP 5 din lume, alături de Statuia Libertăţii

Chipul lui Decebal, sculptat in stanca pe malul Dunarii, figureaza intr-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume. Alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar, Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro, statuia sculptata in basorelief si inalta de 55 de metri i-a determinat pe jurnalistii de la Business Insider sa o plaseze in top cinci a celor mai mari statui din lume.

Sculptura impresionanta este incadrata intr-un peisaj de vis de pe Clisura Dunarii, unde frumusetea naturii ramasa neatinsa de sute de ani ii incanta pe toti cei care trec pe acolo.

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Constructia a inceput in 1994 si timp de 10 ani s-a cioplit piatra cu dalta si ciocanul de o echipa de alpinisti pentru realizarea ei.

Este doar in proportie de 60 la suta finalizata, pentru ca istoricul Constantin Dragan, finantatorul ei, s-a prapadit, iar scultura a ramas in aceasta forma.

Sursă:  www.stirileprotv.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri