STEAUA. FANATIK.RO, confirmat de Reghecampf: ”Nu discut cu Alibec”

UPDATE ora 20:20 / Reghe a explicat ce l-a nemulţumit la Alibec şi ce măsuri va lua.

”Nu mă deranjează că a dat cu piciorul în sticle, că a fost mai reţinut când l-am schimbat şi m-am întâlnit cu el.

M-a deranjat că nu a stat pe bancă să sufere cu echipa până la sfârşit. Nu am vorbit şi nu o să vorbesc cu el. O să-l urmăresc săptămâna asta”, a declarat Reghecampf.

”Eu sunt altfel obişnuit. Steaua e altceva. Pentru mine toţi jucătorii sunt la fel. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ce ar trebui să facă Gnohere, să-mi dea un pumn în umăr dacă-l schimb, că şi el a contribuit la rezultatele echipei?

Pe Denis îl cunosc. Mi-am dat seama de caracterul lui. E normal să iau atiutudine. E imaginea clubului. Nu avea voie să facă gestul. Că a plecat de pe bancă nu e ok pentru el. 

Eu o să găsesc un lucru mai jos, să cumpere şampoane, ceva mai jos, ca să simtă. Ştiu că suferă foarte mult. El îşi dă seama de greşeala pe care a făcut-o. 

Când eşti căpitan la Steaua, e o diferenţă foarte mare. 

Dar pentru mine Alibec e atacantul numărul unu al formaţiei noastre”, a mai spus Reghe.

----------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Denis Alibec a fost înlocuit în minutul 61 al meciului de la Cluj, cu CFR, iar reacţia atacantului în acel moment a fost neaşteptată! El s-a salutat amical cu înlocuitorul, Harlem Gnohere, ba chiar l-a bătut pe umăr, dar cu Reghe a avut altă atitudine. 

STEAUA. Nu l-a băgat în seamă pe antrenor când l-a salutat, mai mult, a avut o grimasă parcă de disconfort. A lovit şi nişte sticle cu apă cu piciorul, apoi a plecat la vestiare, spre mirarea tehnicianului. Gestul nu va rămâne nesanţionat!

STEAUA. Se împacă la antrenament!

Gigi Becali l-a pus la zid pe Denis Alibec, amintind că nu pentru astfel de gesturi l-a pus căpitan de echipă. La rândul lui, Laurenţiu Reghecampf va reacţiona. Nu a făcut-o atunci, la cald!

STEAUA. La vestiare, tehnicianul nu a comentat prea mult pe tema meciului, rezultatul, chiar dacă n-a fost victorie, lăsându-i Stelei prima şansă la titlu. Pe Alibec nu l-a băgat apoi în seama. De altfel, între cei doi s-a văzut o oarecare răceală. Acelaşi lucru în autocar, apoi în avionul care i-a adus pe vicecampioni în Capitală. 

STEAUA. Reghecampf nu va lăsa lucrurile aşa, chiar dacă după meci a declarat că este bucuros că Alibec nu a luat cartonaş şi va putea juca împotriva Viitorului.

STEAUA. Astfel, antrenorul are de gând să poate o discuţie cu atacantul, chiar înaintea primului antrenament de după meciul cu CFR Cluj, care va fi miercuri dimineaţa.

2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

7 goluri a reuşit Alibec pentru Steaua, în 11 partide disputate

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695