Fotbal intern

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipei de fotbal a CSA i se pregăteşte chiar de către oficialităţi revenirea ABUZIVĂ direct în Liga a IV-a!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
21.04.2017 | 00:05
STEAUA INTRA DIRECT CU TANCURILE Echipei de fotbal a CSA i se pregateste chiar de catre oficialitati revenirea ABUZIVA direct in Liga a IVa
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipa CSA va începe din Liga a IV-a. Totul este gata să fie aranjat ca în vremurile „bune” pentru unii, „de tristă amintire” pentru alţii, iar promovarea ar trebui să fie o formalitate în primele două sezoane. Ce oficialităţi pun umărul să împingă „căruţa” noii echipe a Armatei spre noi şi noi victorii pe culmile abuzului, puteţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. „FCSB E STEAUA!”. Un fost selecţioner, cu Rapid în sânge şi Dinamo în ADN, îi ţine partea lui Gigi Becali în lupta cu generalii de paradă de la CSA. Ce spune într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE despre Liga 1 şi echipa naţională aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. MONITORIZAT DE „AFARĂ”. Un titular de-al lui Reghecampf este urmărit – şi dorit! – de o echipă de tradiţie din străinătate. Numai că s-a integrat perfect în mecanismul „roş-albastru” şi ar vrea să continue la FCSB! Aflaţi despre cine e vorba numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FCSB. GIGI, SALVAREA… BRAŞOVULUI! 5 mai ar putea fi data dispariţiei clubului-fanion din oraşul de sub Tâmpa. Patronul FCSB l-a „resuscitat” o dată şi este aşteptat să o facă şi a doua oară! Cum, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

CS U CRAIOVA. „NIMENI DIN GALERIE NU-L CUNOAŞTE PE BOBONETE!” Gabi Blondu’, liderul Peluzei Sud 97, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK că Bobiţă din „Las Fierbinţi” nu are niciun trecut în rândul ultraşilor olteni, aşa cum se laudă peste tot.

ADVERTISEMENT

MONDEN. RĂZBUNAREA MĂDĂLINEI. După ce Gabi Enache a înşelat-o cu Lena, soţia sa nu i-a rămas datoare. Şi s-a cuplat cu un… coechipier al fundaşului de la FCSB! Cine este „alesul”, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!  

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT