ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipei de fotbal a CSA i se pregăteşte chiar de către oficialităţi revenirea ABUZIVĂ direct în Liga a IV-a!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 21.04.2017 | 00:05
STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipei de fotbal a CSA i se pregăteşte chiar de către oficialităţi revenirea ABUZIVĂ direct în Liga a IV-a!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipa CSA va începe din Liga a IV-a. Totul este gata să fie aranjat ca în vremurile „bune” pentru unii, „de tristă amintire” pentru alţii, iar promovarea ar trebui să fie o formalitate în primele două sezoane. Ce oficialităţi pun umărul să împingă „căruţa” noii echipe a Armatei spre noi şi noi victorii pe culmile abuzului, puteţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

INTERVIU. „FCSB E STEAUA!”. Un fost selecţioner, cu Rapid în sânge şi Dinamo în ADN, îi ţine partea lui Gigi Becali în lupta cu generalii de paradă de la CSA. Ce spune într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE despre Liga 1 şi echipa naţională aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FCSB. MONITORIZAT DE „AFARĂ”. Un titular de-al lui Reghecampf este urmărit – şi dorit! – de o echipă de tradiţie din străinătate. Numai că s-a integrat perfect în mecanismul „roş-albastru” şi ar vrea să continue la FCSB! Aflaţi despre cine e vorba numai din FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. GIGI, SALVAREA… BRAŞOVULUI! 5 mai ar putea fi data dispariţiei clubului-fanion din oraşul de sub Tâmpa. Patronul FCSB l-a „resuscitat” o dată şi este aşteptat să o facă şi a doua oară! Cum, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

CS U CRAIOVA. „NIMENI DIN GALERIE NU-L CUNOAŞTE PE BOBONETE!” Gabi Blondu’, liderul Peluzei Sud 97, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK că Bobiţă din „Las Fierbinţi” nu are niciun trecut în rândul ultraşilor olteni, aşa cum se laudă peste tot.

MONDEN. RĂZBUNAREA MĂDĂLINEI. După ce Gabi Enache a înşelat-o cu Lena, soţia sa nu i-a rămas datoare. Şi s-a cuplat cu un… coechipier al fundaşului de la FCSB! Cine este „alesul”, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!  

ADVERTISEMENT

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!