News

ADULTER! Un STELIST i-a FURAT soţia COLEGULUI!

* Doi fotbalişti au ajuns să împartă aceeaşi femeie! Povestea halucinantă vă este oferită în exclusivitate, cu mărturiile celor doi fotbalisti! Rică Neaga „i-a spart” casa lui Ciprian...
25.01.2015 | 00:04

* Doi fotbalişti au ajuns să împartă aceeaşi femeie! Povestea halucinantă vă este oferită în exclusivitate, cu mărturiile celor doi fotbalisti! Rică Neaga „i-a spart” casa lui Ciprian Tănasă, combinîndu-se cu Cosmina, deşi era căsătorit cu Ela

Ciprian Tănasă şi Adrian Neaga s-au consacrat în fotbal la FC Argeş, iar între ei a existat, pînă de curînd, o strînsă legătură. Cei doi erau nedespărţiţi şi au petrecut nenumărate concedii împreună. Totul s-a rupt însă după ce Tănasă a aflat că soţia sa avea, de aproximativ un an, o relaţie chiar cu cel mai bun prieten al său.

DOLIU! ANDREEA ESCA, ÎNDURERATĂ DE O VESTE TRAGICĂ!

Conform surselor FANATIK.RO, Cosmina, soţia lui Ciprian, a divorţat de acesta pentru a-şi continua în linişte relaţia cu Rică. Imediat ce a aflat că soţia sa îl înşală, Tănasă a rupt orice legătură cu Neaga, iar prietenia dintre cei doi este acum de domeniul trecutului. La momentul respectiv, fostul atacant al Stelei era căsătorit cu Ela din 2010.

CALENDAR ORTODOX. SUTE DE MII DE ROMANI ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA!!! SPUNE-LE LA MULTI ANI APROPIATILOR!!!

rica-neaga-ciprian-tanasa

CE TRANSFORMARE!!! MICUTA CLEOPATRA STRATAN A CRESCUT MARE!!! E DE NERECUNOSCUT!!! 

Exclus din cercul de prieteni

De relaţia Cosminei cu Rică aveau cunoştinţă şi apropiaţii celor doi foşti jucători de la FC Argeş. De altfel, conform surselor FANATIK.RO, fostul atacant al Stelei ar fi fost exclus din cercul de prieteni pe care îl frecventau împreună. „Prietenii celor doi nu sînt de acord cu relaţia pe care Rică o are cu Cosmina. Îl critică pe Neaga pentru faptul că i-a stricat casa lui Tănasă. Nu înţelege nimeni cum a putut Rică să-i facă aşa ceva celui mai bun prieten al său. Erau ca fraţii pînă în momentul în care Ciprian a aflat de relaţia pe care soţia sa o are cu Neaga”, a povestit un apropiat al celor doi foşti jucători de la FC Argeş.

FOTO / PRODANCA, MEGA LOVITURĂ DATĂ ÎN LAS VEGAS! 3.000 DE OAMENI AU OVATIONAT-O LA SCENĂ DESCHISĂ

adrian neaga 2714

GIGI BECALI, ANUNT BOMBA DIN PUSCARIE!!! “VAND STEAUA!!!” VEZI IN CE CONDITII!!

Au debutat în Liga 1 în Trivale

Tănasă a evoluat pentru FC Argeş timp de opt sezoane, în timp ce Neaga a bifat patru campionate în tricoul violet. Cei doi atacanţi au fost colegi în Trivale timp de doi ani, iar din acel moment între ei s-a legat o strînsă relaţie de prietenie. Care a fost stricată din cauza lui Rică şi a Cosminei. Tănasă ar mai fi dorit să dea o şansă relaţiei, dar soţia sa nici nu a vrut să audă. Era hotărîtă să divorţeze de cel cu care se căsătorise în 2005. „Este păcat, au format un cuplu frumos. Este trist că Neaga s-a încurcat cu soţia celui mai bun prieten”, au povestit apropiaţii celor doi foşti atacanţi din Trivale, care au debutat în Liga 1 la FC Argeş.

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!! 

„Vreau să-mi întemeiez o familie cu Rică! Îl iubesc!”

Şocant este şi modul în care Tănasă a aflat că soţia sa îl înşală cu Neaga. Povestesc sursele FANATIK.RO„Cosmina nu a mai rezistat să trăiască în minciună şi i-a spus în faţă lui Ciprian că are o relaţie cu Adrian. I-a spus că-l iubeşte şi că vrea să-şi întemeieze o familie cu el. Tănasă a rămas, pur şi simplu, şocat. Nu-i venea să creadă ce-i aud urechile. Din ce ştim noi, a rupt imediat orice legătură cu Neaga, deşi îi lega o prietenie frumoasă”. La scurt timp, Cosmina şi-a dus la capăt planul şi a divorţat de cel care i-a fost alături timp de mai mulţi ani.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! UN DEMNITAR, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT EXTREM DE GRAV DE CIRCULATIE!!! DIN PACATE, A MURIT…!!! 

cosmina2

VESTE ULUITOARE, ASEARA TARZIU DE LA LPF!!! STEAUA – DINAMO SE JOACA PESTE 3 SAPTAMANI!?!

Tănasă confirmă: „Da, avea o relaţie cu Neaga!”

Contactat de FANATIK.RO, Ciprian Tănasă a declarat că Adrian Neaga nu a fost niciodată cel mai bun prieten al său şi că nu are cunoştinţă dacă Rică şi Cosmina mai sînt împreună. „Pe mine nu mă mai interesează acest subiect! Am divorţat şi acum am o altă relaţie. Că acum îşi continuă sau nu relaţia cu Neaga nu mă interesează. Toată lumea ştia de aceste lucruri, dar nu are rost să mă apuc acum să vorbesc. Şi încă un lucru: Neaga nu a fost niciodată cel mai bun prieten al meu! A fost un simplu amic şi un fost coleg de echipă. Nu vreau să vorbesc despre el”, a spus Tănasă pentru FANATIK.RO.

UN AN DE LA DRAMA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!! 

52 de partide a jucat Neaga pentru FC Argeş, în care a marcat 15 goluri

39 de goluri în 165 de partide a reuşit Tănasă pentru FC Argeş

Tags: