STEAUA. 750.000 €, CLAUZA din contractul lui Budescu! Cât dă Gigi

STEAUA. Constantin Budescu mai are un an de contract cu Astra Giurgiu, dar Gigi Becali insistă pentru fotbalist. Este dispus să ofere o sumă, dar nu clauza uriaşă de reziliere.

STEAUA. Budescu este un vechi client al lui Gigi Becali. A vrut să-l ia direct de la chinezii de la Dalian Yifang, vara trecută, dar fotbalistul a ales Astra. ”Este mai bine pentru el, cunoaşte echipa, lucrează bine cu Şumudică, doar aşa poate ajunge din nou în formă”, au spus atunci oficialii giurgiuveni. Budescu era în urmă cu pregătirea fizică.

STEAUA. Gigi Becali a mai încercat un asalt la jucător, la puţin timp după ce îl luase pe Alibec. A eşuat!

Acum, Becali îl vrea, din nou, la Steaua. Fotbalistul agreează ideea, doar că nu se grăbeşte să dea un răspuns. Are şi o clauză de reziliere greu de acceptat de clubul care are de gând să-l transfere: 750.000 de euro! 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. Astra îi caută echipă de afară!

Finanţatorul Stelei a venit cu o propunere pentru cei de la Astra: 200.000 de euro. Iar salariul fotbalistului ar fi de 15.000 de euro, atât cât are acum la Astra. Atuul lui Gigi în privinţa cerinţelor lui Budescu este faptul că luna aceasta cei de la Astra vor să diminueze consistent salariile, cel mai mare dacă va atinge plafonul de 5.000 de euro.

STEAUA. Conducerea Astrei ştie că Budescu nu va accepta reducerea salarială, astfel că este în căutarea unei echipe de afară, care să fie dispusă să plătească peste 200.000 de euro, oferta clară a lui Gigi, pentru a-l cumpăra pe fotbalist.

12 goluri a dat Budescu în cele 37 de meciuri disputate în toate competiţiile sezonului

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004