STEAUA. I-a fost teamă că pierde banii? ”De asta am acceptat FCSB!”

STEAUA. Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţă favorabilă CSA Steaua, în războiul pe care-l duce cu Steaua lui Gigi Becali. Decizia executorie din 21 decembrie anul trecut, prin care Steaua lui Becali devine FCSB, nu este însă definitivă. De altfel, finanţatorul roş-albaştrilor a contestat-o la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Totuşi, la trei luni de la sentinţă, omul de afaceri a acceptat numele de FCSB.

STEAUA. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Gigi Becali a schimbat numele Stelei în FCSB, după ce s-a sfătuit cu şefii clubului pe care-l finanţează. I-a fost teamă să nu aibă probleme în cupele europene. Probleme de ordin financiar.

STEAUA. I-a fost frică să nu piardă bani!

Apropiaţii l-au sfătuit pe Gigi Becali că ar putea avea mari probleme dacă, pe timpul competiţiei cupelor europene, echipa lui va fi nevoită să-şi schimbe numele. Astfel, Gigi Becali, un tip încăpăţânat şi care rar face pasul în spate, a ascultat. ”Am schimbat numele în FCSB pentru a nu exista confuzie în timpul tragerii la sorţi în cupele europene. De asta am acceptat, pentru a nu risca apoi ca numele să fie schimbat”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.RO. 

Ce nu a vrut să rişte, concret, Gigi Becali? ”UEFA nu ar fi scos pe Steaua din competiţie dacă, să zicem, în septembrie, o decizie definitivă l-ar fi obligat pe Becali să schimbe numele. Că nu ar fi rămas, în timpul competiţiei, fără o echipă. Dar Gigi Becali nu a vrut să rişte ca UEFA să blocheze banii care-i reveneau din participarea în cupele europene”, a dezvăluit un apropiat al finanţatorului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. FRF a înregistrat FCSB

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat schimbarea numelui Stelei în FCSB, pe 30 martie, când a avut loc Comitetul Executiv, după ce conducerea clubului finanţat de Becali a depus o cerere în acest sens. FCSB a fost înregistrat

"Fotbal Club FCSB SA! Aceasta va fi noua denumire cu care noi vom opera. Cunoaşteţi faptul că era deja o decizie a instanţei, iar noi nu am făcut altceva decât să luăm act de această solicitare.

Începând de astăzi vom folosi această denumire. Denumirea completă începând de astăzi nu mai este FC Steaua, ci Fotbal Club FCSB SA. Vom avea o comunicare cu UEFA şi vom anunţa ce se întâmplă cu coeficientul european al echipei", a declarat Răzvan Burleanu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933