STEAUA. A confirmat negocierile cu Gigi, apoi a făcut SHOW cu Gazul!

STEAUA. Lukacs Bole este vedeta echipei CSM Poli Iaşi, iar aspectul nu a scăpat neobservat de Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor a şi anunţat, după meciul Stelei cu CFR Cluj din play-off, scor 2-0, că este o ţintă pentru el şi-l va transfera pe fotbalist.

STEAUA. Bole a lovit din nou, în derby-ul play-out-ului, şi a mai scos şi un penalty! Cu siguranţă Becali şi-a amintit de declaraţiile făcute în urmă cu mai bine de o lună: ”Îl transfer imediat!”

STEAUA. Răspunsul lui Prunea

STEAUA. Selecţionerul tricolorilor, Cristoph Daum, a spus că Bole este cel mai bun străin din Liga 1 şi ar dori naturalizarea lui. Gigi pare mai ”sprinten”, îl ajută, e drept, formalităţile, şi-l poate lua chiar în această perioadă. “M-a sunat şi Ana şi mi-a zis de Bole. Mi l-a propus să îl transfer la Steaua. Am încredere şi îl transfer imediat, fără să mă gândesc”, a povestit Becali cum a ajuns să-l dorească pe jucătorul maghiar.

Florin Prunea, preşedintele Iaşiului, a fost sceptic în privinţa realizării atât de simplu a transferurlui. "Din câte ştiu, şi îi cunosc foarte bine pe agenţii săi, Stelei îi va fi greu să îl ia. A avut nişte oferte pe salariu mare, nicio echipă din România nu poate să concureze cu aşa ceva. Noi nu am vrut să îi dăm drumul în iarnă, când au fost acele oferte, pentru că aveam nevoie de el în acest final de campionat. Am preferat să îl ţinem decât să îi dăm drumul pe 200.000 de euro", a spus Prunea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. Bole: ”Am vorbit cu ei!”

Bole a explicat care au fost contactele cu Steaua lui Gigi Becali şi ce are de gând să facă. ”Nu mă gândesc la ce va fi din vară, mă concentrez pe acest final de sezon. De la Iaşi nu am primit nicio ofertă de prelungire a contractului. Am vorbit o dată cu cei de la FCSB, impresarul meu a discutat mai mult cu ei, însă nu mai vreau să vorbesc până la finalul sezonului”, a declarat Bole, în Ziarul de Iaşi.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775