Carousel hot news

STEAUA. Asta e gaşca „PĂCĂNELE”. Pe cine e „FIARTĂ” conducerea

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
26.05.2017 | 12:19
STEAUA. Asta e gaşca „PĂCĂNELE”. Pe cine e „FIARTĂ” conducerea

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. GAŞCA „PĂCĂNELE”. E tânăr, e speranţă, are talent, Gigi a dat o „căruţă” de bani pe el, iar el s-a cam „dat” la jocuri de noroc şi chefuri. Află din FANATIK-ul de VINERI pe cine e „fiartă” conducerea „roş-albaştrilor”!

STEAUA. DICĂ, NOSTALGIC?! Află din FANATIK-ul de VINERI cine este cap de listă în transferurile dorite de noul antrenor al lui Gigi Becali! Indiciu: au fost colegi de cameră în sezonul 2012-2013!

STEAUA. ADIO, BURLĂCIE! A ratat titlul de campion, dar are, totuşi motive de bucurie… Despre cine este vorba şi cine l-a „deposedat” de… inimă afli numai din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. ONE „DOG” SHOW. Cine este jucătorul dinamovist care a făcut cel mai spectaculos salt valoric în ediţia recent încheiată, venit liber de contract şi ajuns titular indiscutabil, poţi afla dacă citeşti FANATIK-ul de VINERI! Două pagini cu povestea unui „câine” adevărat!

DINAMO. IMPUS DIN LOJĂ! Poate fi considerat o reuşită a lui… Ionuţ Negoiţă! A fost „ţinut” în primul „11” încă din 2012 pentru a deveni principalul „produs de export”. Culmea, acum când au apărut ofertele, patronul şi antrenorul nu prea mai vor să-l dea! Află din FANATIK-ul de VINERI despre cine este vorba!

INTERNAŢIONAL. „LĂNCIERUL” ROMÂN. Pe 30 mai se împlinesc 44 de ani de la al doilea succes al său în Cupa Campionilor Europeni. Citeşte în FANATIK-ul de VINERI cine a fost „îmblânzitorul” marelui Cruyff!

INTERNAŢIONAL. CR7 E SINONIM CU RECORD. Starul portughez al lui Real Madrid este jucătorul cu cel mai bogat palmares al realizărilor personale de top. Află din FANATIK-ul de VINERI care este seria impresionantă de recorduri ale lui Ronaldo!

TENIS. REGINA DIN RUGINĂ. Cea mai bună româncă din tenisul mondial se află în faţa celei mai mari provocări a carierei. Citeşte în FANATIK-ul de VINERI de ce este SIMONA HALEP favorita numărul 1 în turneul de la Roland Garros într-un PRIME TIME de excepţie cu absolut totul despre Grand Slam-ul parizian!

MONDEN. „SĂGEATĂ” LICHIDEAZĂ AMINTIRILE PORTUGHEZE. Marius Niculae a trebuit să-şi vândă vila de vis de pe ţărmul oceanului Atlantic. Află din FANATIK-ul de VINERI pentru cine, dar şi cine l-a ajutat, deşi relaţiile dintre ei nu sunt cele mai bune…

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri