Fotbal intern

STEAUA. NEW (DREAM) TEAM. Dică şi-a „creionat” echipa

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
02.06.2017 | 00:09
STEAUA NEW DREAM TEAM Dica sia creionat echipa
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. NEW (DREAM) TEAM. Vezi în FANATIK-ul de VINERI cum poate arăta vicecampioana dacă ies toate transferurile pe care le negociază Gigi Becali şi în ce nou sistem va juca sub „bagheta” noului antrenor Nicolae Dică

ADVERTISEMENT

STEAUA. COMOARA LUI NEA VALI. Fiica lui Vasile Argăseală este o avocată în plină ascensiune, dar şi o prezenţă încântătoare în sălile de judecată şi nu numai… Află din FANATIK-ul de VINERI în ce procese a ajutat şi ajută echipa tatălui ei!

ANALIZĂ. MARKETING-DEZASTRU. Praful s-a ales din planurile cluburilor din fotbalul românesc de a câştiga până la 8 milioane de euro pe an (!) din… imagine! Acum au ajuns să „atârne” de drepturile TV pentru a supravieţui. Cum şi de ce, află din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERVIU. „VREAU SĂ FIU PROPRIETARUL TIMPULUI MEU!”. NARCIS RĂDUCAN pregăteşte afacerea vieţii sale. Află toate planurile şi speranţele sale numai din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. FLĂCĂRI ÎN ORAŞUL DRAGONULUI.  Cardiff, o capitală de numai 350.000 de locuitori, va da ora exactă în fotbal pentru milioane de microbişti. TOTUL despre marea finală a Ligii Campionilor, într-un PRIME TIME de excepţie din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. DIRIJORII. Gigantul ZIDANE vs. Geniul ALLEGRI în finala de 100 de milioane de euro de la Cardiff. Află din FANATIK-ul de VINERI amănunte inedite din două cariere la apogeu!

INTERNAŢIONAL. ULTIMUL ÎMPĂRAT AL ROMEI. Clubul „giallo-rosso” din capitala Italiei s-a despărţit în lacrimi de idolul său FRANCESCO TOTTI. Cifrele-record ale unei cariere impresionante de 25 de ani la aceeaşi echipă, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

MONDEN. VACANŢĂĂĂĂĂ!!! Fotbaliştii fruntaşi din Liga I au plecat în locuri dintre cele mai exotice. Dovezile foto, în FANATIK-ul de VINERI! Află, totodată, cine sunt „ghinioniştii” care au început „liberele” cu… antrenamente!

Cine ne-a ENERVAT şi de ce, cine l-a atacat neaşteptat şi uimitor pe Mircea Lucescu, cine vrea să tragă… metroul până la poarta noii bazei de pregătire din Berceni, ce „şomer de lux” trebuiă să primească Nicolae Dică la echipă şi cu ce salariu îl aşteaptă Gigi Becali, ce patron de echipă din Liga I a plătit 5.000 de euro pe lună pentru o lojă pe stadionul din Ghencea, ce farsă i-au făcut Adi Mutu şi Bogdan Lobonţ lui Victor Piţurcă – nu poţi afla toate acestea decât din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT