Fotbal intern

STEAUA. Becali FINANŢEAZĂ… Astra! Ce schimb a făcut cu Niculae!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 16.06.2017 | 00:09
STEAUA. Becali FINANŢEAZĂ... Astra! Ce schimb a făcut cu Niculae!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA.  „SPONSORUL” ASTREI! Gigi Becali a transferat deja de la fosta campioană a României nu mai puţin de 6 jucători, iar în câteva zile mai aşteaptă unul! Câţi bani a „vărsat” în contul grupării din Giurgiu şi cât îl „costă” salariile foştilor „astrali”, cele mai mari de la FCSB, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. HIMERA DIN „GROAPĂ”. Se pare că mai curând va ajunge Dinamo în Liga Campionilor decât se va reconstrui stadionul din Şoseaua „Ştefan cel Mare”. De câte ori a fost „refăcut” în ultimul sfert de secol, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAŢIONALĂ. „DAUMĂ” TOTALĂ. FANATIK a avut doi trimişi speciali la meciul de la Varşovia, cărora apropierea de „tricolori” le-a dezvăluit prăpastia uriaşă în care duce Cristoph Daum, sprijinit de Răzvan Burleanu, echipa naţională. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI amănunte inedite din „aventura” poloneză a reprezentativei noastre!

INTERVIU. „NAŢIONALA JOACĂ PENIBIL, DAR NU ANTRENORUL ESTE VINOVATUL!”, spune recordmanul selecţiilor sub tricolor într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK. Deşi este încă supărat pe Daum că nu l-a cooptat în staff-ul său, îi ia acestuia apărarea. Aflaţi ce soluţii propune din FANATIK-ul de VINERI!

INTERVIU. „LA 2-0 PENTRU POLONEZI AM SCHIMBAT CANALUL PE «GLADIATORUL»”. Un tehnician cu rezultate remarcabile în ultima ediţie din Liga I s-a enervat rău la meciul de la Varşovia. Este convins că „rezultatele vorbesc” şi de aceea nu poate uita ce i s-a întâmplat în perversul fotbal mioritic. Mai multe amănunte, într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE din FANATIK-ul de VINERI!

FRF. GENERAŢIA DE AUR ATACĂ: POPESCU SAU LUPESCU? Componenţii celei mai bune echipe naţionale din istoria fotbalului românesc au „pus ţara la cale” la finala Ligii Campionilor de la Cardiff. Ce au discutat încă din avion, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

INEDIT.  TENIS? BOX? NU, FOTBAL! În fotbalul mondial, în special pe teritoriul Americii de Sud, există multe echipe care poartă numele unor personalităţi, nu neapărat din sport, aşa încât, atunci când citeşti meciurile lor ai impresia că este vorba de tenis sau box! Aflaţi numele ciudate care se confruntă, totuşi, pe terenul de fotbal din FANATIK-ul de VINERI!

TENIS. „AŞA ŞI-A REVENIT SERENA! VEI CÎŞTIGA GRAND SLAMURI, SIMONA!” Interviu impresionant, ÎN EXCLUSIVITATE, cu antrenorul alături de care Serena Williams a cîştigat nu mai puţin de 10 turnee de Mare Şlem în ultimii 5 ani. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI de ce are încredere Patrick Mouratoglou că Simona Halep va trece peste dezamăgirea finalei pierdute la Roland Garros.

TENIS. DUPĂ HALEP, POTOPUL! Analiză la rece a viitorului românesc pe marile court-uri. Ar trebui să fim toţi mândri de Simona Halep pentru că peste 10 ani s-ar putea să ducem dorul performanţelor sale! De ce, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

BASCHET. DOMINATORII! Golden State Warriors, echipa-record din NBA, a câştigat al doilea titlu din ultimii trei ani după o victorie zdrobitoare împotriva „cavalerilor” din Cleveland. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care au fost „motoarele” acestei performanţe!

MONDEN. „M-AM LEGAT DE ŢARA VOASTRĂ!” Deşi a plecat din fotbalul românesc în ianuarie, un internaţional albanez cu cetăţenie italiană, născut în Kosovo, tot a cucerit titlul de golgheter al Ligii I! Şi inima unei „fete speciale din Mediaş”, cum spune chiar el şi cu care se va căsători în scurt timp! Despre cine este vorba, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!