Fotbal intern

Ce lovitură! Vasile Avram şochează: „Fiul meu e STELIST de mic!”

CS UNIVERSITATEA-STEAUA. Nici nu avea cum să fie altfel, înaintea unui asemenea meci, care naşte orgolii de nebănuit: SCANDAL cît casa! Directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cîrţu, a fost cel...
01.03.2015 | 00:09
Ce lovitura Vasile Avram socheaza Fiul meu e STELIST de mic
ADVERTISEMENT

CS UNIVERSITATEA-STEAUA. Nici nu avea cum să fie altfel, înaintea unui asemenea meci, care naşte orgolii de nebănuit: SCANDAL cît casa! Directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cîrţu, a fost cel care a răbufnit la adresa CCA, cerînd să nu-i mai fie trimişi arbitri din Capitală la derby-uri. Dar a luat foc atunci cînd a auzit că Marius Avram este cel desemnat. Şi iureşul nu se opreşte aici!

Sorin Cârţu nu a uitat meciul din Cupa României, din finalul anului trecut, atunci cînd Steaua a cîştigat cu 1-0, în urma unui penalty acordat de Tudor şi contestat de întreaga suflare oltenească. Acum, Cîrţu a cerut doar ca şefii de la CCA să nu-i mai trimită arbitri din Bucureşti, dar n-a fost să fie: meciul va fi condus de Marius Avram. “Asta este gîndirea lor, aşa au găsit de cuviinţă să ne respecte. Ăştia (n.r. Steaua) numai cu arbitrii ştiu să joace împotriva Craiovei. L-au trimis pe copilul lui Vasile Avram, care este cel mai bun prieten al lui Argăseală. Păi nu arbitrau ei împreună partide în trecut? Erau împreună tot timpul! La meciul de Cupă ni l-au trimis pe Tudor, acum pe Avram… Ce pot să mai zic? Aşa ne respectă ei! Alţi arbitri nu mai erau în România? Nu mi se pare normal ca Steaua să fie arbitrată de un bucureştean în partida cu noi. Mi-e foarte frică de arbitraj! Foarte, foarte frică!”, a tunat Sorin Cârţu.

ADVERTISEMENT

CS UNIVERSITATEA-STEAUA. Familie de stelişti!

Probabil, Cârţu nu a fost pe fază acum aproape patru ani, cînd Vasile Avram, pe atunci preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, dezvăluia că atît el, cît şi fiii lui sînt stelişti: Marius şi Valentin Avram, arbitri de Liga 1. Primul va împărţi dreptatea duminică, la meciul Craiova – Steaua. “Tatăl meu era rapidist, eu şi fratele meu am fost stelişti. Si copiii mei la fel! Şi Marius, şi Valentin, ţin cu Steaua. Mergeam la multe partide pe Ghencea. De exemplu, la acel 3-0 cu Anderlecht, la semifinala din 1986, am fost în galerie. Acum, m-am detaşat de Steaua. Nu din cauza funcţiei, ci pentru că s-a schimbat totul!”, este declaraţia pe care a făcut-o Vasile Avram, în prosport, în 2011. Rămîne de văzut cît de stelist va fi Marius Avram pe Extensiv, acolo unde se va disputa partida, sub privirile unui Sorin Cârţu, un car de nervi de cîteva zile!

ASASINAT LA KREMLIN, PRIMELE CONCLUZII ALE ANCHETEI

MADONNA A RECUNOSCUT CĂ S-A DROGAT! VEZI CE SFAT INCREDIBIL LE DĂ COPIILOR EI

AMOR ÎNTRE O PROFESOARĂ ŞI UN ELEV, FILMAT ŞI POSTAT PE SITE