Carousel hot news

STEAUA. Şedinţă! Echipa şi fanii, discuţie cu săbiile pe masă

STEAUA. Scandalul cu Armata a lăsat campioana României fără o mare parte din suporteri, iar singurii care mai vin la stadion au intrat într-un conflict dur cu jucătorii. Fanii sînt...
29.03.2015 | 00:08
ADVERTISEMENT

STEAUA. Scandalul cu Armata a lăsat campioana României fără o mare parte din suporteri, iar singurii care mai vin la stadion au intrat într-un conflict dur cu jucătorii. Fanii sînt nemulţumiţi de prestaţiile fotbaliştilor, iar Tănase şi Chipicu au fost cei mai apostrofaţi la partida cu Viitorul, din Ghencea. “Dodel” nu a mai suportat tratamentul şi chiar i-a înjurat pe spectatorii de la Tribuna a doua, după care scuipat în direcţia acestora. În mod normal, între căpitanul Stelei şi suporteri nu ar mai exista cale de împăcare, dar staff-ul din Ghencea speră ca părţile să ajungă, totuşi, la un armistiţiu.

STEAUA. “Tănase trebuie să-şi ceară scuze”

STEAUA. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, Gâlcă şi restul lotului se vor întîlni cu fanii, săptămîna viitoare, la Stadionul Ghencea, pentru o discuţie cu cuţitele pe masă. “Trebuie să rezolvăm o dată pentru totdeauna problemele dintre fani şi echipă. Suporterii vor fi chemaţi la un antrenament, unde Tănase trebuie să-şi ceară scuze. Am fi făcut mai devreme această şedinţă, dar Cristi este la lotul echipei naţionale. Imediat cum va reveni, Gâlcă şi jucătorii vor apărea în faţa fanilor. Va fi o discuţie liberă, unde părţile îşi vor putea expune nemulţumirile. Sper ca relaţia dintre fani şi fotbalişti să redevină cum a fost în turul campionatului”, a spus, pentru FANATIK.RO, o persoană din conducerea Stelei.

STEAUA. Vor discuta cu fanii şi despre revenirea pe stadion

STEAUA. Dar şedinţa nu are ca scop doar împăcarea lui Tănase cu fanii. Gâlcă şi fotbaliştii vor să convingă cele două galerii să revină la partide, chiar şi în condiţiile în care problema siglei nu este rezolvată. “Avem nevoie mare de suporteri. Vor veni reprezentanţi de la Peluza Nord şi sper ca şi cei de la Sud să fie prezenţi. Noi îi vom invita. Vrem să ne spună clar de ce nu mai vin să ne susţină din moment ce sîntem în litigiu cu Armata, din moment ce noi nu am renunţat oficial la siglă. Ne vom înţelege pînă la urmă. Pînă atunci vrem ca ei să ne susţină aşa cum au făcut-o în tur. Gâlcă şi jucătorii vor încerca să convingă galeriile să vină la stadion”, a povestit sursa FANATIK.RO. Întîlnirea decisivă va avea loc pînă miercuri, cu o zi înaintea partidei cu Petrolul, din Cupa României.

ADVERTISEMENT

2.000 de suporteri au fost prezenţi la partida cu Viitorul, ultima a Stelei din campionat

2 goluri a reuşit Tănase în partida cu Viitorul

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri