Carousel hot news

Mediaşul îl ACUZĂ pe Popa! “Ne-a arbitrat un FAN ÎNFOCAT Steaua!”

Dan Matei s-a declarat nemulţumit de prestaţia lui Szilagyi, pe care îl consideră vinovat de înfrîngerea din partida cu Steaua....
06.04.2015 | 00:02

Dan Matei s-a declarat nemulţumit de prestaţia lui Szilagyi, pe care îl consideră vinovat de înfrîngerea din partida cu Steaua.

“După numărul de ocazii nu meritam să pierdem. Dar fotbalul te pedepseşte cînd ratezi. Am luat gol pe greşeala fundaşului stînga. Nu poţi să dormi la asemenea faze”, a spus Matei la Dolcesport.

Dan Matei l-a pus la zid şi pe “centralul” Cătălin Popa, despre care a afirmat că este fan al campioanei României.

Un arbitru despre care ştie tot Piteştiul că e fan declarat al Stelei nu poate arbitra un asemenea meci. Toţi prietenii lui ştiu că e fan înfocat. Trag un semnal de alarmă acum. Nu ştiu cum ar putea să fie imparţial un asemenea arbitru, a declarat antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, la finalul partidei cu Steaua.

“Eu sînt fan Dinamo, dar i-am privat de o Supercupă!”

În replică, Dan Lăzărescu a declarat că nu este absolut nici o problemă ca un arbitru să conducă o partidă în care evoluează formaţia sa de suflet.

“Chiar dacă arbitrul Cătălin Popa este fan Steaua să ştiţi că acest lucru nu este un criteriu să îl poţi acuza de ceva negativ. El a arbitrat meciul de la Mediaş foarte bine. Eu am recunoscut mereu că sînt fan al lui Dinamo, dar singura mea suspendare am primit-o într-un meci Steaua – Dinamo. Am ridicat eronat fanionul la un gol marcat de Claudiu Niculescu, iar Steaua a cîştigat Supercupa pe greşeala mea”, a spus Lăzărescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri