Carousel hot news

CAZUL VIRUSUL loveşte Steaua! E oficial: “ANCHETĂ”

UPDATE 19.21 / Conducerea Stelei a detaliat pe site-ul oficial cauza problemelor medicale care i-au afectat pe jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului cu FC Vaslui. Roş-albaştrii...
13.04.2014 | 19:35
CAZUL VIRUSUL loveşte Steaua! E oficial:
Echipa Steaua saluta galeria la finalul partidei.
ADVERTISEMENT

UPDATE 19.21 / Conducerea Stelei a detaliat pe site-ul oficial cauza problemelor medicale care i-au afectat pe jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului cu FC Vaslui. Roş-albaştrii susţin că situaţia este acum sub control:

“1. În ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, cîţiva jucători din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristică unei enterocolite. Natura acesteia pare să fie una virală, însă nu ne putem pronunţa cu exactitate pentru moment, avînd în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

ADVERTISEMENT

2. Au fost afectaţi mai mulţi jucători, însă, din fericire, nu au fost înregistrate forme grave ale afecţiunii, care să necesite spitalizarea. Din păcate, din cauza faptului că simptomele au apărut în apropierea orei de disputare a partidei, cîţiva dintre aceştia nu au fost apţi pentru jocul cu FC Vaslui.

3. Situaţia jucătorilor afectaţi este sub control, aceştia reluînd antrenamentele în mare majoritate. În plus, fotbaliştii sunt atent monitorizaţi în continuare şi au dat semne de ameliorare.

ADVERTISEMENT

4. Facem un apel către reprezentanţii mass-media să nu dezvolte acest subiect în mod eronat şi, în cazul în care au nelămuriri, să contacteze ofiţerul de presă al clubului”

______________________________________________________________________________________________________

Steaua a pierdut, scor 0-1, cu FC Vaslui, iar la finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că jucătorii săi au suferit de un virus stomacal înainte de meci. “Aproape jumătate din echipa de bază s-a îmbolnăvit. Popa, Tătăruşanu, Pîrvulescu, Chipciu şi Răduţ au luat un virus, au stat numai pe toaletă, au vomitat, au avut o stare proastă”, a anunţat tehnicianul Stelei.

ADVERTISEMENT

Conform Gazetei Sporturilor, Tătăruşanu, Adrian Popa şi Răduţ au fost cei mai afectaţi de acest virus, care provoacă gastroenterită virală, denumită popular şi gripa stomacului.

Cele mai des întîlnite simptome sînt febra uşoară, vărsături şi diaree, totul timp de mai multe zile. Totuşi, fotbaliştii îşi vor reveni complet pînă la partida cu Dinamo, programată joi, în semifinalele Cupei României. 

În partida cu FC Vaslui, doar Pîrvulescu, Chipciu şi Răduţ au fost utilizaţi de Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri