Fotbal intern

CAZUL VIRUSUL loveşte Steaua! E oficial: “ANCHETĂ”

UPDATE 19.21 / Conducerea Stelei a detaliat pe site-ul oficial cauza problemelor medicale care i-au afectat pe jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului cu FC Vaslui. Roş-albaştrii...
13.04.2014 | 19:35
CAZUL VIRUSUL loveste Steaua E oficial ANCHETA
ADVERTISEMENT

Conducerea Stelei a detaliat pe site-ul oficial cauza problemelor medicale care i-au afectat pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu FC Vaslui. Roş-albaştrii susțin că situația este acum sub control:

“1. În ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, câțiva jucători din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristică unei enterocolite. Natura acesteia pare să fie una virală, însă nu ne putem pronunța cu exactitate pentru moment, având în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în desfășurare.

ADVERTISEMENT

2. Au fost afectați mai mulți jucători, însă, din fericire, nu au fost înregistrate forme grave ale afecțiunii, care să necesite spitalizarea. Din păcate, din cauza faptului că simptomele au apărut în apropierea orei de disputare a partidei, câțiva dintre aceștia nu au fost apţi pentru jocul cu FC Vaslui.

3. Situația jucătorilor afectați este sub control, aceștia reluând antrenamentele în mare majoritate. În plus, fotbaliștii sunt atent monitorizați în continuare şi au dat semne de ameliorare.

ADVERTISEMENT

4. Facem un apel către reprezentanții mass-media să nu dezvolte acest subiect în mod eronat şi, în cazul în care au nelămuriri, să contacteze ofițerul de presă al clubului”

Steaua a pierdut, scor 0-1, cu FC Vaslui, iar la finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că jucătorii săi au suferit de un virus stomacal înainte de meci. “Aproape jumătate din echipa de bază s-a îmbolnăvit. Popa, Tătăruşanu, Pîrvulescu, Chipciu şi Răduţ au luat un virus, au stat numai pe toaletă, au vomitat, au avut o stare proastă”, a anunțat tehnicianul Stelei.

ADVERTISEMENT

Conform Gazetei Sporturilor, Tătăruşanu, Adrian Popa și Răduț au fost cei mai afectați de acest virus, care provoacă gastroenterită virală, denumită popular şi gripa stomacului.

Cele mai des întâlnite simptome sunt febra ușoară, vărsături și diaree, totul timp de mai multe zile. Totuși, fotbaliștii își vor reveni complet până la partida cu Dinamo, programată joi, în semifinalele Cupei României. 

ADVERTISEMENT

În partida cu FC Vaslui, doar Pîrvulescu, Chipciu şi Răduț au fost utilizați de Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT