Carousel hot news

STEAUA. Becali e aproape să ia SIGLA înapoi! Ce aşteaptă Gigi

UPDATE 17:57  “Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci cînd se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator...
16.04.2015 | 23:50
STEAUA. Becali e aproape să ia SIGLA înapoi! Ce aşteaptă Gigi
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:57  “Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci cînd se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator autorizat şi atunci probabil lumea îşi poate da cu părerea”, a spus George Boroi, preşedintele CSA Steaua.

STEAUA. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lăsat-o pe Steaua făr nume, siglă şi culori, pe care le-a acordat către MApN. După această decizie, oficialii campioanei au luat măsuri fără precedent şi au ascuns tot ce înseamnă identitatea clubului. Clubul lui Gigi Becali poartă acum denumirea de FCSB, însă sînt şanse foarte mari ca situaţia să se schimbe în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, a început o evaluare a mărcii, iar foarte curînd se va şti exact cît valorează. Moment în care Gigi Becali se va aşeza la masa negocierilor cu reprezentanţii MApN. Latinfundiarul este dipus să ajungă la un consens cu reprezentanţii Armatei fiind dezamăgit de faptul că din momentul începerii litigiului foarte mulţi suporteri s-au îndepărtat de echipă.

“Evaluarea a intrat în linie dreaptă şi cît mai curînd se va şti cît valorează marca. Cu siguranţă se va ajunge la o înţelegere”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Armata vrea ca echipa lui Becali să plătească o sumă de bani pentru a putea folosi numele „Steaua” şi emblema clubului. S-a vorbit de o sumă anuală de 500.000 de euro, de care latifundiarul nici nu vrea să audă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri