STEAUA. Liber la suspiciuni! Cu ce stelist s-a întîlnit Şumi la hotel

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
20/05/2015, 00:02
STEAUA. Liber la suspiciuni! Cu ce stelist s-a întîlnit Şumi la hotel

Astra o poate împiedica pe ASA Tîrgu Mureş şi ar putea să o ajute pe Steaua pentru a cîştiga titlul şi în sezonul actual. Mureşenii se vor deplasa pe terenul giurgiuvenilor, într-un meci care ar putea decide campioana.

Marius Şumudică insistă că echipa sa îşi va apăra corect şansele şi că nu se va da la o parte din faţa actualului lider. Tehnicianul Astrei a dezvăluit că a avut o întîlnire cu omologul de la Steaua, Costel Gâlcă, dar susţine că nu au purtat discuţii în legătură cu meciul de duminică.

DINAMO. Primele ţinte ale “cîinilor”: “Vrem să îi împrumutăm!” 

“Pentru jucătorii mei, eu bag mîna în foc, în momentul de faţă. Nu cred că există în fotbalul românesc jucător care să se dea la o parte la un meci. Nu vreau să cred lucru ăsta.

Încă o dată spun şi vreau să pun punct, pentru că, în două zile, am primit la telefoane cît n-am primit într-un an: este o săptămînă grea pentru mine ca antrenor, o săptămînă în care sînt pus în faţa unei situaţii extrem de neplăcute. Din punct de vedere profesional, indiferent dacă în echipa adversă va fi şi băiatul meu, eu nu voi face vreodată un compromis.

EXCLUSIV / Ce lovitură pregăteşte ASA! Cine vine în locul lui Ciobi 

Eu am o calitate pe care nici un om nu mi-o poate pune la îndoială. Un singur om dacă apare să spună că eu mă dau la o parte sau că cer unui jucător să o lase mai moale, eu renunţ la cariera de antrenor.

M-am întîlnit întîmplător la un hotel din Bucureşti, unde eu m-am dus să mă văd cu doi impresari din zona Golfului. Erau trei preşedinţi de club interesaţi de Tănase şi de Prepeliţă. Era şi un antrenor spaniol care îl cunoştea pe Gâlcă şi, întîmplător, la aceeaşi masă am ajuns şi eu. Ne-am salutat şi atît. N-am vorbit foarte mult despre fotbal.

HALEP a ajuns la Paris. Primele imagini de la antrenamente 

Am vorbit despre ce se întîmplă în fotbalul românesc, dar nu despre meciul cu ASA sau despre cel al Stelei. Eu am spus acum două etape: toată lumea bate toba pe meciul Astrei şi că Şumudică e rapidist. Am spus de atunci că se vor mai pierde puncte şi iată că aşa a fost”, a spus Marius Şumudică pentru Digisport.

DINAMO. ANUNŢ FABULOS pentru fani făcut de “Vamă” în direct 

Închide ×