Fotbal intern

EXCLUSIV! Pică TRANSFERUL la Steaua? “NU ne-am înţeles încă!”

UPDATE 18:48 / Florin Cernat a acordat primele declaraţii după negocierile purtate cu Steaua. "Momentan, nu ne-am înţeles. Nu am decis nimic 100%. Sînt şanse şi să semnez şi să nu. A rămas...
03.06.2015 | 18:50
EXCLUSIV Pica TRANSFERUL la Steaua NU neam inteles inca

UPDATE 18:48 / Florin Cernat a acordat primele declaraţii după negocierile purtate cu Steaua. “Momentan, nu ne-am înţeles. Nu am decis nimic 100%. Sînt şanse şi să semnez şi să nu. A rămas să mai discutăm următoarele zile. Nu pot să ofer mai multe amănunte, voi spune mai multe după ce ajung la un acord”, a declarat Cernat pentru FANATIK.RO.

UPDATE / Florin Cernat a confirmat FANATIK.RO care a anunţat încă din 30 aprilie că Cernat este foarte aproape de Steaua! Mijlocaşul a recunoscut în urmă cu cîteva momente că a fost sunat de Mirel Rădoi şi că au discutat despre viitorul său la Steaua!

“Am avut o discuţie cu Mirel Rădoi. Am fost sunat de către el, dar încă nu am apucat să discutăm şi de către contract. O să discutăm şi miercuri, despre contract. Mă cunosc de mult timp cu Mirel. Ne ştim de pe vremea în care amîndoi jucam pentru echipa naţională. M-ar tenta o experienţă.”

ULTIMA ORA!!! RADOI A FOST REFUZAT DE FRF!!! CE DECIZIE A LUAT GIGI BECALI!!!

“M-a sunat şi naşul Mihai Stoica. Am discutat şi cu el. E normal să ne consultăm. Un an de zile încă mai pot face faţă, chiar şi la Steaua. Voi da totul pe teren ca să fie ok. Am înţeles că vor mai veni vreo patru-cinci jucători. Nu îmi este teamă cu Rădoi antrenor. Îl ştiu că este un băiat capabil. Am stat de vorbă cu el şi mi-a spus că odată şi-odată trebuia să înceapă”a spus Cernat.

VIDEO HORROR ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP!!! TRAGEDIE LA ROLAND GARROS!!! O BUCATĂ URIAŞĂ DE OŢEL A CĂZUT PESTE SPECTATORI!!!

UPDATE / Finanţatorul Stelei a dezvăluit că îi vrea neapărat pe Budescu, De Amorim, Tamuz şi Veselovsky. Şi susţine că Mirel Rădoi i l-a recomandat pe Cernat în locul lui Teixeira.

“Am vorbit despre Budescu, De Amorim, Alcenat, Tamuz şi Teixeira de la Petrolul şi Tade de la CFR Cluj. Am vorbit cu Mirel Rădoi şi el mi-a zis că dacă vreau un jucător de creaţie să îl iau pe Cernat, că e mai bun decît Teixeira. Despre Cernat şi Teixeira nu sînt sigur. Pe Budescu şi De Amorim vreau să îi iau. 

RIPOSTA SOC A LUI BECALI: “DACA NU FACEAM EU SCHIMBARILE LA MECIUL ALA, PIERDEAM TITLUL!!!” VEZI DIALOGUL HALUCINANT AL LUI BECALI IN DIRECT LA TV SI CUM L-A UMILIT PE DAN PETRESCU!!!

Pe Bumba puteam să îl iau gratis acum şase luni. E foarte valoros dar nu e interesant pentru noi. Pecanha e cel mai mare protar dar nu e în vederile noastre, Veselovsky este. Şi mă mai interesează un jucător de la Iaşi, dar nu vă zic, ca să nu ziceţi că îl influenţez înainte de meci”, a spus Gigi Becali pentru Sport.ro.

UPDATE / STEAUA. Finanţatorul “roş-albaştrilor”, Gigi Becali, a vorbit despre un viitor transfer al lui Fernando Varela şi a dezvăluit care este suma pentru care ar putea pleca fundaşul Stelei.

„Am avut ofertă pentru Varela şi am cerut 10.000.000 de euro. El este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa. M-au întrebat dacă putem să discutăm la 5-6 milioane de euro, dar nu accept. Dacă nu mi se dă 10.000.000 de euro, el nu pleacă de la Steaua.

ULTIMA ORA!!! RADOI A FOST REFUZAT!!!

Am fost criticat că am dat 1.000.000 de euro pe Varela, dar eu cunosc fotbalul şi nu am ascultat pe nimeni. Am luat jucători şi apoi i-am vîndut pe nişte sume imense”, a spus Gigi Becali pentru Sport.ro.

………………………………………..

UPDATE 22:20 / Alex Bourceanu declara, la finalul partidei pe care campioana a cîştigat-o în faţa Iaşiului, scor 2-0, că a fost ultimul meci pentru el la trupa pregătită de Costel Gâlcă. Gigi Becali încearcă să-l convingă să rămînă la Steaua.

DEZVĂLUIRE SOCANTA!!! UN FOTBALIST DE LA RAPID L-A BATUT PRESEDINTELE CLUBULUI!!!

”L-am sunat pe Alex aseară (n.r. – duminică seară), era în autocar. Mi-a părut aşa de rău cînd l-am văzut la meci şi l-am sunat după aceea.

I-am zis aşa: în seara asta îţi fac ofertă să continui la Steaua. El a intrat atît de motivat, încît a făcut greşelile alea”, a spus finanţatorul.

STEAUA. Răspunsul lui Bourceanu

”Alex era foarte supărat, mi-a zis că nu ştie ce să zică, că este destul de devreme, că o să vadă, dar că îmi mulţumeşte pentru încredere”, a punctat Becali, la Digi Sport.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a dezvăluit în această seară care sînt jucătorii care pleacă sigur din Ghencea.

“Vor pleca cinci jucători: Latovlevici, Bourceanu, Rusescu, Prepeliţă şi Arlauskis! Ei îşi încheie contractele cu Steaua în vară. E posibil să plece şi Cristi Tănase. Vom vedea…”

“Tamaş va continua la noi. A fost un transfer reuşit. Nu a jucat foarte mult, la un nivel foarte ridicat pentru că a venit după o accidentare foarte urîtă, e normal.”

“Vom lua jucători, ştiu despre ce este vorba, dar nu-mi cereţi mai mult de atît că nu pot dezvălui.”

Conducătorul Stelei a mai dezvăluit: “Vom discuta  şi cu Costel Gâlcă. El are un contract care i se încheie şi aşa este normal să procedăm cu el. Borceanu a avut o prea mare determinare, cu toate că nu sînt convins că cele două cartonaşe au fost acordate corect.”

“Cred că suporterii se vor întoarece la stadion o dată cu venirea lui Rădoi. Am văzut foarte mulţi oameni aseară la stadion care ne-au felicitat după meci.”

Tags: