Ce-a vrut să spună un CUNOSCUT om de fotbal prin „Steaua ARE cu ce CÎŞTIGA la Iaşi”

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
26/05/2015, 13:00
Ce-a vrut să spună un CUNOSCUT om de fotbal prin „Steaua ARE cu ce CÎŞTIGA la Iaşi”

După seara de foc de duminică, Steaua – FC Botoşani 2-0 şi, mai ales, Astra – ASA 3-1, titlul de campioană se va decide joi, cînd „roş-albaştrii” se deplasează la Iaşi pentru meciul cu un CSMS aflat deja în vacanţă, dar biciuit de preşedintele Florin Prunea să pună probleme liderului, iar ASA joacă acasă un meci mult mai uşor, cu retrogradata Oţelul Galaţi.

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este sigur că „Steaua are cu ce cîştiga la Iaşi”. Fără nici o aluzie, pentru că se referă la valoarea superioară a steliştilor: „Mă refer la jucători, nu la altceva. Steaua are jucători capabili să cîştige la Iaşi, unde vor avea un meci foarte greu. Chiar dacă par, aşa cum au jucat la Tîrgu Jiu, ieşenii nu sînt în vacanţă, au fost în vacanţă tot turul, acum nu mai sînt”.

Cît despre venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Stelei, Porumboiu o consideră „benefică”.

„Este o afinitate între Mirel Rădoi şi Gigi Becali. Îi va aduce jucătorii pe care îi vrea şi îl va face mare antrenor. Contează foarte mult ca antrenorul Stelei să rezoneze cu patronul Stelei”, a declarat Adrian Porumboiu la sport.ro.

 

 

 

 

 

Închide ×