Fotbal intern

VIDEO de COLECŢIE! Gigi, purtat pe BRAŢE: “Ieri la Jilava, azi campion”

STEAUA. Oficialii campioanei au trăit intens ultimele minute. Nu de la meciul din Copou, cu Iaşi, ci minutele de la Târgu Mureş, acolo unde ardelenii au avut două ocazii imense de a aconta...
29.05.2015 | 00:11
VIDEO de COLECTIE Gigi purtat pe BRATE Ieri la Jilava azi campion

STEAUA. Oficialii campioanei au trăit intens ultimele minute. Nu de la meciul din Copou, cu Iaşi, ci minutele de la Târgu Mureş, acolo unde ardelenii au avut două ocazii imense de a aconta titlul.

Fluierul final al meciului cu trupa lui Napoli i-a surprins pe Argăseală şi Gigi Becali supăraţi şi cu privirile aplecate, dar toată situaţia s-a schimbat radical în cîteva minute!

VEZI VIDEO CU GIGI BECALI PURTAT PE BRATE DE JUCATORI

STEAUA. Imediat după ce a realizat că Steaua a luat al treilea titlu consecutiv şi numărul 26 din istorie, Gigi Becali a coborît pe gazon şi a ridicat trofeul mult rîvnit. Asta în timp ce jucătorii l-au ridicat pe Costel Gâlcă din mijlocul unui interviu şi l-au sărbătorit.

VIDEO + GALERIE FOTO ASA A LUAT STEAUA CAMPIONATUL!!! SCENARIUL INIMAGINABIL!!! VEZI RATAREA INCREDIBILA A LUI ASA DIN MINUTUL 90, LA SCORUL DE 1-1, CARE A DUS TITLUL IN GHENCEA!

Becali, lider de galerie

STEAUA. Apropierea de cele 30 milioane euro asigurate în cazul unui calificări în grupele Ligii Campionilor i-a oferit o stare de euforie totală lui Gigi Becali. Patronul Stelei a deschis o imensă sticlă de şampanie cu care şi-a udat jucătorii şi la care nu a dorit să dea drumul nici după insistenţele membrilor din staff.

Petrecerea latifundiarului a culminat cu scurta sărbătoare pe care finanţatorul, împreună cu jucătorii, au avut-o cu suporterii Stelei. Lider de galerie a fost tocmai Gigi Becali, care s-a urcat pe gard pentru a celebra reuşita din acest an.

“Ieri era la Jilava, azi sînt campion”

STEAUA. Gigiu Becali a părăsit bucuros stadionul din Copou, acolo unde echipa lui a devenit campioană. ”Sînt bucuros, normal. Ieri eram la Jilava, azi sînt campion. Oţelul ne-a ajutat”, a spus Gigi Becali. Finanţatorul a mai spus că va face cîteva achiziţii, pentru a pătrunde în grupele Ligii Campionilor. ”Sigur, vor face cinci – şase transferuri”, a declarat Becali.