Fotbal intern

Gâlcă a fost şef şi pe teren! S-a băgat la joc în Italia şi a arătat o formă de invidiat

Constantin Gâlcă a decis ca miercuri să programeze un singur antrenament, care a durat peste două ore şi a fost compus atît din exerciţii cu preparatorii fizici (TRX, jumper, alergari), cît...
18.06.2014 | 23:29
Galca a fost sef si pe teren Sa bagat la joc in Italia si a aratat o forma de invidiat
ADVERTISEMENT

Constantin Gâlcă a decis ca miercuri să programeze un singur antrenament, care a durat peste două ore şi a fost compus atît din exerciţii cu preparatorii fizici (TRX, jumper, alergari), cît şi din jocuri specifice şi asezare tactică.

După încheierea şedinţei de pregătire, jucătorii au procedat la recuperarea în apă rece cu gheaţă şi au plecat spre hotel, unde au mîncat şi s-au retras în camere pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT

Membrii staff-ului Stelei, în schimb, au rămas la terenul de antrenament, unde au jucat două partide de cîte 30 (2 reprize de 15), respectiv 20 de minute (2 reprize de 10), ambele cîştigate de echipa antrenorului principal cu 8-6, respectiv 7-6, anunţă site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Echipa Gâlcă: Constantin Gâlcă (antrenor principal), Gabriel Dumitrescu (analist), Laurenţiu Roşu (antrenor secund), Dumitru Uzunea (antrenor secund), Julian Jimenez (preparator fizic), Radu Paligora (medic)

ADVERTISEMENT

Echipa Dică: Nicolae Dică (antrenor secund), Ştefan Preda (antrenor cu portarii), Horea Codorean (preparator fizic), Ciprian Prună (preparator fizic), Iulian Mircea (asistent medical), Marius Ianuli (team manager). Pe parcurs, în echipa lui Dică a intrat şi Sorin Cristof (maseur).

Altfel, Steaua va disputa luni prima paridă de verificare din cadrul cantonamentului de la Saint Vincent împotriva elveţienilor de la FC Chiasso. Partida este programată la ora 19:00. Cel de-al doilea meci de pregătire din acest cantonament se va juca pe 25 iunie, începînd cu ora 20:00, cu FC Lugano (Elvetia).

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: