Sport

STEAUA. Ce l-a enervat pe Martinus în negocierile cu formaţia campioană

UPDATE ORA 12:30/ STEAUA. Quenten Martinus nu s-a înţeles cu echipa din Ghencea, iar la plecarea spre Austria, pentru a se alătura lotului celor de la FC Botoşani, a explicat motivele care au fost...
18.06.2015 | 12:30
STEAUA Ce la enervat pe Martinus in negocierile cu formatia campioana

UPDATE ORA 12:30/ STEAUA. Quenten Martinus nu s-a înţeles cu echipa din Ghencea, iar la plecarea spre Austria, pentru a se alătura lotului celor de la FC Botoşani, a explicat motivele care au fost cauzele care au stat la baza neînţelegerii dintre cele două părţi:

“Uneori trebuie să te gîndeşti şi la tine, să nu accepţi chiar orice. Aş fi vrut să joc pentru Steaua, dar dacă toate lucrurile nu sînt în regulă pentru mine sau Botoşani, atunci e bine să spun: <mai bine rămîn la Botoşani>, pentru că nu e rău nici la Botoşani.

Dezamăgit? Nu, pentru că am încredere în mine, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, şi consider că ei nu m-au apreciat îndeajuns cu oferta pe care mi-au făcut-o. Ei vor să mă vîndă cu zece milioane de euro, dar să mă cumpere cu 200.000 de euro şi nu cred că e corect. Niciodată să nu spui niciodată, dar acum mă focusez pe ce am de făcut la Botoşani, pentru că am de jucat în preliminariile Europa League, aşa că mintea mea trebuie să fie la Botoşani pentru că ne aşteaptă meciuri importante”, a spus Martinus.

UPDATE 18:45 / STEAUA. Quenten Martinus a discutat cu FANATIK.RO despre posibilitatea de a ajunge la campioana României. Conform jucătorului din Curacao, care a confirmat informaţiile oferite EXCLUSIV de FANATIK.RO, transferul la Steaua a devenit utopic. “Nu cred că o să mai ajung la Steaua. Nu ne înţelegem la bani! Eu sînt la Bucureşti, dar joi dimineaţă mă prezint în Austria, în cantonamentul echipei mele, FC Botoşani. Vom vedea ce o să mai fie, dar repet: nu cred că o să mai ajung la Steaua”, a declarat Martinus.

UPDATE 13:15. STEAUA. Sursele FANATIK.RO spun că Martinus a dorit 12.000 de euro lunar, dar Steaua, momentan, nu a fost de acord cu această solicitare şi a propus maximum 10.000 de euro. De asemenea, părţile nu au căzut de acord nici asupra duratei contractului – 5 ani -, nici a unei eventuale clauze de reziliere. Becali n-a dorit să ofere comision impresarului, încă un motiv pentru care negocierile s-au blocat.

E posibil totuşi ca negocierile să se reia în zilele următoare, între Valeriu Argăseală şi impresarul fotbalistului, chiar dacă există voci din preajma fotbalistului care spun că transferul e definitiv picat!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 13:10 / STEAUA. Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani, a declarat că transferul lui Quenten Martinus la Steaua a intrat în impas. Conform spuselor oficialului moldovenilor, cele două cluburi s-au înţeles, însă formaţia din Ghencea nu i-a satisfăcut pretenţiile financiare mijlocaşului, care va merge în cantonament cu FC Botoşani, la fel cum s-a întîmplat şi în cazul lui Paul Anton, cînd cele două părţi s-au înţeles, mai puţin jucătorul cu oficialii “roş-albaştrilor”, iar acesta a plecat în cantonament cu Pandurii.

STEAUA. “Eu m-am ocupat de destinul lui Martinus. A fost la lot, s-a întors în România. Au fost discuţii cu Steaua în ultimele două săptămîni. Nu l-am dat niciodată transferat 100%, am spus că m-am înţeles de principiu cu Argăseală, pe suma de 200.000 plus TVA, şi un procent de 20% dintr-un următor transfer.

Urma să facă vizita medicală, apoi să luăm legătura pentru a perfecta transferul. Ieri s-au blocat negocierile, este o problemă între jucător şi Steaua, nu s-au înţeles asupra salariului, aici au încetat discuţiile. Aseară i-am luat bilet să meargă în cantonament cu Botoşaniul. I s-a propus un salariu undeva la 8.000 – 10.000 de euro lunar”, a declarat Şfaiţer la Dolcesport.

***********************************************************************************************************************************

UPDATE 16:50 / Quenten Martinus a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Ajuns la Bucureşti, a vorbit despre transferul la echipa campioană.

“Sînt foarte fericit că am ajuns la Steaua, e un pas important în cariera mea. Abia aştept să evoluez în Liga Campionilor. Ogăraru mi-a spus numai lucruri frumoase despre Steaua. Îl ştiu pe Gigi Becali, sigur ne vom întîlni să discutăm. Nu ştiu dacă îi voi lua locul lui Tănase, eu pot juca pe orice bandă sau atacant”, a spus Martinus pentru Digisport.

STEAUA. Probleme pentru Rădoi! Un jucător a plecat accidentat din cantonament 

*****************************************************************************************************************************

UPDATE 16.06.2015 / 15:48 / Quenten Martinus a sosit la Bucureşti cu o cursă aeriană de la Amsterdam. În cursul serii se va întîlni cu Gigi Becali şi, dacă se vor rezolva şi ultimele amănunte ale transferului la Steaua, mîine dimineaţă va efectua vizita medicală, apoi conducerea Botoşaniului aşteaptă confirmarea plăţii, toţi banii într-o singură tranşă, şi abia după asta jucătorul va pleca la Săcele pentru a intra în programul de pregătire al echipei.

Dan Petrescu face ravagii! A exclus din LOT vedeta echipei 

********************************************************************************************************************************** STEAUA. “Roş-albaştrii” sînt pe cale să perfecteze şi al doilea transfer oficial după cel al lui Alcenat. “Botoşăneanul” Quenten Martinus e programat în cursul zilei de marţi să facă vizita medicală la Bucureşti.  Însă, pînă să ajungă sub comanda lui Rădoi, Cornel Sfaiţer a dezvăluit pentru FANATIK.RO că transferul ar putea pica dacă „roş-albaştrii” nu vor respecta cea mai importantă condiţie.

NEBUNIE IN CANTONAMENTUL STELEI!!! GIGI BECALI A DAT ORDIN SI L-A DAT AFARA!!! DEZVALUIRI DE ULTIMA ORA AICI!!!

“Noi  ne-am înţeles cu Steaua pentru 200.000 de euro. Marţi jucătorul va face vizita medicală la Steaua, dar dacă steliştii nu vor achita suma de transfer într-o singură tranşă plus TVA-ul, pînă cel tîrziu miercuri, transferul pică şi Martinus nu merge în Ghencea”, a declarat Cornel Sfaiţer.

GALERIE FOTO!!! STEAUA SI-A PREZENTAT FANILOR CELE 3 TROFEE!!! A FOST NEBUNIE LA BRASOV!!! VEZI IMAGINI DE COLECTIE!!!

Martinus joacă în Cuba cu echipa naţională

STEAUA. În acest moment, Quenten Martinus se află în Cuba, acolo unde naţionala Curacao dispută un meci de baraj pentru accederea în preliminariile din zona CONCACAF pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

EXCUSIV! PRIMUL JUCATOR AL STELEI CARE IL INFRUNTA PE RADOI!!! “SA-MI SPUNA IN FATA!!!”

În tur, scorul a fost 0-0, echipa fotbalistului lui FC Botoşani fiind pregătită de fostul mare atacant al naţionalei Olandei, Patrik Kluivert, Fotbalistul modovenilor este coleg la naţională cu Nepomuceno şi Meulesn, fostul fotbalist al Rapidului.

Oltenii l-au dorit la Craiova

STEAUA. Pînă să accepte oferta Stelei, FC Botoşani s-a aflat în negocieri şi cu CS U Craiova, dar tranzacţia a picat deoarece oltenii au considerat că preţul cerut pentru un transfer este prea piperat.

ULTIMA ORA!!! IN SFARSIT!!! TRANSFER LA DINAMO!!! E OFICIAL!!! AU LUAT UN FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA!!!

Noi l-am vrut pe Martinus şi în iarnă, dar şi după finalul acestui campionat. Însă nouă ne-au cerut 350.00 plus TVA şi am renunţat. Martinus este un fotbalist care ne-ar fi fost de mare de folos, au declarat pentru FANATIK.RO surse din Bănie.

30 de meciuri a jucat Martinus pentru FC Botoşani în Liga I în acest sezon

3 goluri a marcat Martinus pentru FC Botoşani în acest campionat

7 pase de gol a reuşit Martinus pentru FC Botoşani

UN CAMPION CU STEAUA A SEMNAT CU ASTRA!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA!!!