Carousel hot news

STEAUA. Rădoi continuă curăţenia de vară! Încă un jucător pleacă din Ghencea

UPDATE 16:30 / STEAUA. FC Voluntari i-a luat de la Steaua pe bază de împrumut pe Robert Vîlceanu şi Paul Pîrvulescu, iar acum sînt foarte aproape de a aconta un alt "roş-albastru". Valeriu Lupu...
15.06.2015 | 14:48
STEAUA. Rădoi continuă curăţenia de vară! Încă un jucător pleacă din Ghencea

UPDATE 16:30 / STEAUA. FC Voluntari i-a luat de la Steaua pe bază de împrumut pe Robert Vîlceanu şi Paul Pîrvulescu, iar acum sînt foarte aproape de a aconta un alt “roş-albastru”. Valeriu Lupu s-a antrenat sezonul trecut separat de restul lotului, alături de Mihai Costea, iar acum se află în negocieri cu nou-promovata FC Voluntari pentru un împrumut pentru această stagiune la finalul căreia îi va expira şi contractul cu Steaua.

VIDEO SOC!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150KM/ORA!!!!

Conform surselor FANATIK.RO, fundaşul s-a săturat să se antreneze prin parcuri şi vrea să meargă la o echipă unde să aibă şansa să joace, iar Voluntari îi va oferi această oportunitate.

Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI!

STEAUA. Rădoi s-a mai despărţit de un jucător. După Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu, Prepeliţă, Rusescu şi Pîrvulescu, a plecat şi Robert Vîlceanu. Mijlocaşul ofensiv de 18 ani a fost cedat sub formă de împrumut la nou-promovata FC Voluntari, la fel ca şi Paul Pîrvulescu.

ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! 

BOMBĂ! DISPAR ŢIGĂRILE! Vezi de cînd NU VEI MAI GĂSI ŢIGĂRI NICĂIERI! 

STEAUA. Vîlceanu a fost promovat la prima echipă a Stelei de la juniorii proprii în 2014, dar n-a reuşit să se impună, deşi a debutat promiţător în Liga 1,  cu gol din lovitură liberă în victoria cu 3-0 acasă împotriva lui Gaz Metan Mediaş, pe 15 martie 2014.

ULTIMA ORA! TRAGEDIA S-A PRODUS! Celebrul CÎNTĂREŢ A MURIT! A făcut stop CARDIAC! Medicii nu l-au mai putut salva!!! 

STEAUA. Vîlceanu şi Pîrvulescu pot fi rechemaţi în iarnă la Steaua dacă antrenorul Mirel Rădoi are nevoie de ei.

Anunţ de ultima oră de la FACEBOOK! Toţi utilizatorii sînt afectaţi! DE AZI… 

STEAUA. În afară de Vîlceanu, Mirel Rădoi a mai pus  pe lista disponibilizărilor şi pe Răzvan Grădinaru, Alexandru Tîrnovan şi Alexandru Aldea, fiind de părere că pentru cei amintiţi este mai bine să plece la echipe unde pot prinde echipa ca să joace, ceea ce la Steaua, deocamdată, nu este posibil. Dintre ultimii trei, FC Voluntari mai vrea să ia cel puţin unul, transferul urmînd să se definitiveze pînă la finalul săptămînii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri