Carousel hot news

STEAUA. Au RENUNŢAT la un atacant de forţă. “Fotbalul nostru are mulţi SUFERINZI”

După meciul cu ASF Zărneşti, 8-0 la Braşov, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit planurile pe care le are clubul pentru a rezolva problema licenţei PRO pentru Mirel Rădoi....
19.06.2015 | 14:37
STEAUA. Au RENUNŢAT la un atacant de forţă.
Gabi Iancu este felicitat de colegi dupa golul marcat
ADVERTISEMENT

După meciul cu ASF Zărneşti, 8-0 la Braşov, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit planurile pe care le are clubul pentru a rezolva problema licenţei PRO pentru Mirel Rădoi.

SUPER TRANSFER PENTRU STEAUA! GIGI A LUAT UN ATACANT EXCELENT!

“În 1990, cei care au participat la Campionatul Mondial au primit Licenţa PRO. Dacă nu se va găsi o astfel de soluţie, Mirel va urma calea normală, a şcolii de antrenori. Trebuie să încurajăm oamenii rari care pot conduce o echipă de Liga I, iar Rădoi e unul dintre ei. Sînt convins că este un antrenor care va demonstra că are valoare”, a declarat Argăseală, conform gsp.ro.

LOVITURĂ! STEAUA ÎŞI FACE O NOUĂ ECHIPĂ!

Situaţia lui Cristi Tănase a fost al subiect abordat de preşedintele stelist: “Există ceva discuţii pentru Tănase, cînd acestea vor mai avansa, veţi afla cu siguranţă. E un jucător care şi-a făcut datoria cu prisosinţă pentru acest club şi are tot dreptul să aleagă ce fre el pentru viitor”.

ADVERTISEMENT

TRANSFER BOMBĂ LA STEAUA: ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LUI KEŞERU!

Israelianul Toto Tamuz, atît de dorit la Steaua într-un anumit moment, nu mai este un subiect interesant: “Tamuz nu mai este o discuţie de actualitate pentru noi, deşi vrea la Steaua”.

Cît despre primul meci de pregătire din această vară, Argăseală consideră că “Am avut parte de un joc bun, cu goluri frumoase. Mihalcea a debutat bine, e un tînăr de perspectivă.”

ADVERTISEMENT

OFICIAL! TRANSFERUL A FOST FĂCUT DE STEAUA! VEZI CUM ARATĂ FOTBALISTUL ÎN TRICOUL CAMPIOANEI!

Preşedintele campioanei n-a uitat să răspundă ânţepăturilor venite de la adversari: “Cred că fotbalul nostru are mulţi suferinzi. I-aş întreba cîte participări la turnee finale mondiale, europene sau champions league au, dar e dreptul lor să comenteze”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri