Carousel hot news

STEAUA. Numele SURPRIZĂ din urne! UEFA n-a auzit de FCSB!

STEAUA. Luni, de la ora 13:00, va avea loc la Nyon tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare din Champions League şi Europa League....
19.06.2015 | 17:12
STEAUA. Numele SURPRIZĂ din urne! UEFA n-a auzit de FCSB!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Luni, de la ora 13:00, va avea loc la Nyon tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare din Champions League şi Europa League.

STEAUA. Liga 1 va avea 3 reprezentante în urnele UEFA: Steaua, în preliminariile Champions League, FC Botoşani şi Astra, în preliminariile Europa League. Pentru formaţia patronată de Gigi Becali aceasta va fi prima apariţie oficială la acest nivel european după scandalul cu MApN în privinţa siglei.

ADVERTISEMENT

STEAUA. După decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în finalul lui 2014, au existat multe interpretări ale hotărîrii, mulţi jurişti susţinînd că Steaua ar putea avea probleme şi pe plan european în ceea ce priveşte folosirea numelui. Au existat chiar şi voci care vorbeau despre posibilitatea ca Steaua să nu mai poată beneficia de coeficientul european acumulat în perioada în care a evoluat cu vechea emblemă!

STEAUA. UEFA a clarificat situaţia anunţînd numele formaţiilor care vor intra în urne luni. Steaua va fi prezentă în urna capilor de serie, cu cel mai mare coeficient dintre echipele participante în turul 2 preliminar. Iar pe biletelul aferent campioanei României va fi trecut numele FC Steaua Bucureşti, aşa cum s-a întîmplat de fiecare data în ultimii ani. Practic, UEFA nu va sancţiona echipa lui Gigi Becali în nici un fel pentru decizia instanţelor din România. Nu s-a apelat nici la soluţia folosită cel mai des de oficialii campioanei, adică FCSB, nici la formula din acte, adică FC Steaua Bucureşti SA.

ADVERTISEMENT

Sursa: prosport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri