Fotbal intern

STEAUA, ÎN LIGĂ. ”Cîştigăm FĂRĂ probleme!” Mai vine un ATACANT!?

STEAUA-TRENCIN. Trupa antrenată de Mirel Rădoi nu a fost tocmai norocoasă la tragerea la sorţi pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Sorţii i-au scos-o din urnă pe campioana...
22.06.2015 | 14:26
STEAUA IN LIGA Cistigam FARA probleme Mai vine un ATACANT

STEAUA-TRENCIN. Trupa antrenată de Mirel Rădoi nu a fost tocmai norocoasă la tragerea la sorţi pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Sorţii i-au scos-o din urnă pe campioana Slovaciei, Trencin. Ce păreri au avut Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei, Mihai Stoichişă, fost antrenor al campioanei, şi Daniel Isăilă, unul dintre secunzii lui Iordănescu.

Partidele se vor disputa pe 14/15 iulie (Slovacia) şi pe 21/22 iulie (Bucureşti).

”Nu am avut emoţii la tragerea la sorţi. Însă recunosc că mi-aş fi dorit să jucăm cu cei din Moldova. Cred că ar fi fost mai bine. Dar, pînă la urmă, o să vedeţi că o să ne calificăm, Primul meci îl vom disputa în deplasare, iar lucrul asta este un avantaj pentru noi. În plus, ei nu pot juca nici pe stadionul lor. O să ne comunice în cel mai scurt timp unde vom disputa partida. Sincer, am prefera să jucăm pe 14 iulie”, a fost de părere Valeriu Argăseală.

Vezi programul de foc al Stelei din luna IULIE! Meciuri din 3 în 3 zile!

”Vom lua un atacant!”

”Dacă vrem să ajungem în Champions League, trebuie să trecem de ei. Sigur, ne aşteptam să cădem cu o echipă mai slăbuţă în primul tur. Dar asta e. Şi anul trecut am avut un traseu greu. Sigur, Steaua trebuie să cîştige fără probleme meciurile şi să meargă mai departe. Adversarul trebuie să-l tratăm cu seriozitate şi atunci nu vor fi probleme”, a spus Duckadam la Dolce Sport.

Arabii anunţă că Sănmărtean şi Szukala au CALE LIBERĂ spre Steaua!!!

”În mare parte, ne-am acoperit pe toate posturile. Acum, dacă apare un jucător de valoare, e foarte bine. Dacă se va oferi ocazia, vom lua un atacant. Pînă acum am făcut transferuri bune. Sîntem acoperiţi, dar orice venire e binevenită. Poarta e acoperirtă acum. Trebuie să le dăm şi lor încredere, lui Cojocaru şi Niţă. Mai avem un al treilea portar, de doar 18 ani”, a mai spus Duckadam despre campania de transferuri a Stelei.

”N-au experienţa noastră!”

 ”La prima vedere, pare un adversar mai greu. Pînă la urmă, e un avantaj. Nu cred că-s mai buni ca noi, n-au fantezia noastră, experienţa noastră. Eu cred că Steaua se va califica.

Nu mai contează acum unde se joacă primul meci. Nu mai e un avantaj să joci returul acasă”, a spus fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă.

Începe campionatul! ANUNTUL DE ULTIMA ORA AL LPF!!! Cînd se joacă Steaua – Dinamo???

”Primul tur e rezolvat. Eu aşa zic. Dacă nu te descurci în faţa slovacilor, nu ai ce căuta în Champions League”, a fost părerea lui Stoichiţă.

STEAUA-TRENCIN. ”Au probleme la faza defensivă!”

Daniel Isăilă a dat piept cu Trencin în urmă cu doi ani, pe cînd era antrenor al Astrei Giurgiu. Echipa lui a reuşit atunci calificarea în play-off-ul Europa League, după 3-1 la Dubnica şi 2-2 la Giurgiu.

”Este un adversar care nu ttrebuie neglijat. Au jucători buni. Cînd am jucat noi contra lor aveau un parteneriat cu Ajax. Noi am jucat foarte bine meciul tur, de la ei. Noi am rezolvat calificarea atunci încă din meciul tur.

Din ce mi-aduc aminte, este o echipă ofensivă. Fac un presing continu. În schimb, au probleme la faza defensivă. Acolo se pot găsi breşe. 

”Au o galerie micuţă, sînt liniştiţi. Nu e o atmosferă care să pună presiune pe jucători. Şi nu vin mulţi suporteri. Cam jumătate de stadion”, a declarat Daniel Isăilă.

”Steaua este favorită, însă în fotbalul de azi nici un meci nu este cîştigat dinainte”, a mai spus Isăilă.