Fotbal intern

STEAUA. Rădoi, la primul conflict! “N-am venit aici să car JALOANE!”

STEAUA. Iniţial, venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a adus euforie în sînul formaţiei steliste. Atît în rîndul jucătorilor, al suporterilor, dar şi al membrilor din cadrul staff-ului...
24.06.2015 | 00:05
STEAUA Radoi la primul conflict Nam venit aici sa car JALOANE
ADVERTISEMENT

STEAUA. Iniţial, venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a adus euforie în sînul formaţiei steliste. Atît în rîndul jucătorilor, al suporterilor, dar şi al membrilor din cadrul staff-ului tehnic. Iar ca o confirmare a susţinerii pe care fostul căpitan al Stelei a avut-o şi o are, Massimo Pedrazzini, Daniel Opriţa, Nicolae Dică şi Marius Popa au răspuns prezent fără ezitare cînd au fost întrebaţi dacă vor să facă parte din staff-ul lui Rădoi.

Nemulţumiţi de… lipsa responsabilităţilor!

STEAUA. Numai că n-a trecut prea mult şi a apărut şi prima schismă, iar personajul principal este chiar Mirel Rădoi, vioara întîi din actualul anturaj al Stelei. “Primele nemulţumiri au apărut în rîndul staff-ului, unii dintre secunzii lui Rădoi declarîndu-se nemulţumiţi de poziţia pe care o au în echipă şi de lipsa responsabilităţilor”, precizau, în urmă cu cîteva zile, sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

DE CE NU A PLECAT RĂDOI CU ECHIPA ÎN CANTONAMENT

Cel vizat de apropiaţii lui Mirel Rădoi era Daniel Opriţa, fost coleg cu antrenorul Stelei şi, pînă în acest sezon, antrenor principal la FCM Reşita. Chiar dacă părea să fie o nemulţumire de moment, fostul atacant a mers mai departe şi a anunţat că s-a despărţit de Steaua.

“Nu voi lua nici un ban”

STEAUA. ”A fost o decizie de comun acord, nu voi lua nici un ban pentru această perioadă. Mi-a prins bine această experienţă. Mirel Rădoi va fi un mare antrenor. Îmi caut echipă acum, cel mai probabil voi antrena în liga a doua. Am discutat cu Mirel sîmbătă seară şi i-am spus că intenţionez să plec. Cum s-a petrecut despărţirea? Înainte de cantonamentul din Austria, i-am spus lui Mirel că mă gîndesc să plec. M-a lăsat o zi să mă gîndesc, iar apoi l-am anunţat că am decis să plec“, a declarat Opriţa.

ADVERTISEMENT

Jaloanele, “cuiul” lui Opriţa

STEAUA. FANATIK.RO a aflat motivele despărţirii lui Opriţa de Steaua, principalul fiind cel al lipsei totale de responsabilităţi. “Daniel a văzut că Pedrazzini şi Dică au sarcini complexe şi bine definite, în timp ce el avea o singură misiune stabilă: să aranjeze jaloanele şi să le strîngă”, au precizat apropiaţii lui Rădoi.

DRAMA UNUI STELIST. “AVEAM COLOANA RUPTĂ!”

Pentru că situaţia persista, Opriţa a avut o discuţie particulară cu Mirel în care i-a exprimat propria nemulţumire. “I-a transmis antrenorului că nu are, în situaţia de faţă, ce să caute la Steaua. Nu vrea să fie ţinut ca un bibelou, vrea să lucreze. Şi nu să care jaloane! Chiar a specificat că poate mult mai mult”, au încheiat apropiaţii lui Opriţa.

ADVERTISEMENT

Discuţia de final şi argumentele lui Mirel

STEAUA. Chiar dacă a insistat ca secundul său să se răzgîndească, oferindu-i argumente din proiectul gîndit de el, Rădoi nu a avut succes. “Sîmbătă a avut loc prima discuţie, dar Rădoi i-a transmis lui Opriţa să se gîndească la faptul că nu doreşte să îl piardă, dar Daniel a fost de neclintit. Şi-a susţinut decizia şi prin faptul că în ultimul sezon a antrenat în calitate de antrenor principal şi a avut o perioadă în care munca sa a fost apreciată”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

5 sezoane a jucat Daniel Opriţa la Steaua Bucureşti, între 2002-2007

Tags: