Fotbal intern

STEAUA. Un dinamovist ÎL FACE PRAF pe Gigi Becali chiar de ziua lui!

STEAUA. Chiar de ziua sa, împlineşte astăzi 57 de ani, Gigi Becal a fost atacat violent de fostul fotbalist dinamovist Sorin Răducanu, fost candidat la şefia FRF la ultimele alegeri, pe tema...
25.06.2015 | 13:11
STEAUA Un dinamovist IL FACE PRAF pe Gigi Becali chiar de ziua lui

STEAUA. Chiar de ziua sa, împlineşte astăzi 57 de ani, Gigi Becal a fost atacat violent de fostul fotbalist dinamovist Sorin Răducanu, fost candidat la şefia FRF la ultimele alegeri, pe tema siglei şi a numirii lui Mirel Rădoi pe banca tehnică.

STEAUA. “O măgărie mai mare decît asta cu Rădoi antrenor nu se poate închipui! Federaţia este părtaşă. L-a pus Gigi Ţînţaru’ (n.red. – porecla din tinereţe a lui Gigi Becali) pe Rădoi antrenor care nu are Bacalaureat, nu are şcoala de antrenori. Nici nu mai îmi găsesc cuvintele de nervi. Ia-l pe fiecare de pe stradă şi pune-l antrenor!”, a spus Răducanu la Sport Total FM.

STEAUA. În ceea ce priveşte sigla Stelei, Răducanu e cel puţin la fel de nervos: “Sînt mulţi oameni deştepţi care spun că Steaua este a Armatei, nu a lui Gigi Ţînţaru’. Eu nu mă las! Voi scrie şi la FIFA, şi la UEFA! Dacă nu sînt stăpîn în casa mea şi în ţara mea, înseamnă că nu merit să trăiesc! Voi scrie că nu există echipă care să joace turul cu o siglă şi returul cu o altă siglă. Noi ştim foarte bine că nu este vorba doar de o poză. Să ştii şi tu, ţînţarule deportat, că ăsta e un însemn al României şi nu poţi să calci tu însemnele României. ICCJ a dat hotărîre definitivă că ai furat însemnele de stat ale României. Prejudiciul este peste un milion de euro. Nu este normal. Asta este tipic pentru Gigi Ţînţaru’. Calcă în picioare tot ce înseamnă România. El ne spune că sînt altfel legile la machidoni. Păi atunci să se ducă la Skopje!”.