Fotbal intern

STEAUA. FOTO / Prepeliţă a fost prezentat OFICIAL de NOUA echipă

UPDATE 17:55 / Andrei Prepeliţă a declarat după ce a semnat contractul cu Ludogoreţ că nu regretă sub nici o formă că s-a despărţit de Steaua. CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI...
01.07.2015 | 18:55
STEAUA FOTO  Prepelita a fost prezentat OFICIAL de NOUA echipa

UPDATE 17:55 / Andrei Prepeliţă a declarat după ce a semnat contractul cu Ludogoreţ că nu regretă sub nici o formă că s-a despărţit de Steaua. CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA PREZENTAREA OFICIALĂ!

Moţi mi-a spus de mult timp ca Ludogoreţ mă doreşte, dar eu i-am spus că mai analizez şi alte oferte. Însă după ce m-am hotărît să vin în Bulgaria, m-am înţeles cu conducerea lor în două minute, mai mult a durat prînzul care a urmat după aceea. Obectivul nostru este cîştigarea campionatului şi intrarea în grupele Ligii Campionilor”

VESTE DE SENZATIE PENTRU STEAUA DE LA FORUL EUROPEAN!!! WILDCARD PENTRU GRUPE!!!

“Nu am nici un regret că plec de la Steaua. Mi-am făcut treaba şi mi-am îmbogăţit CV-ul. Sper că foştii mei colegi vor cîştiga campionatul. Nu mi-aş dori să întîlnim echipa lui Rădoi în fazele din  preliminariile Ligi Campionilor şi nici în grupele acestei competiţii dacă ambele formaţii vom ajunge acolo. Sper să fac treabă bună în Bulgaria şi mă bucur că sînt aproape de casă”

“Eu nu am fost întrebat nimic despre Chipciu, dar am auzit o discuţie despre el, pe patron îl interesează Alex, mai multe, însă, nu ştiu”

“Nu am avut nici o ofertă din SUA, a fost doar o discuţie preliminară. Am împuternicit eu pe cineva să mă reprezinte acolo, dar nu mi-a adus nici o ofertă concretă. Iar ce a apărut prin presă cu pretenţiile mele sînt basme, cum să cer eu mai mult decît Pirlo sau Lampard?!”

******************************************************************************************************************************

UPDATE 15:10 / Andrei Prepeliţă a ajuns la un acord cu şefii echipei Ludogoreţ. Fostul mijlocaş stelist este oficial jucătorul campioanei Bulgariei. Fotbalistul în vîrstă de 29 de ani a semnat un contract pe două sezoane, anunţă dolcesport.ro.

ŞOCANT!!! ACHIZIŢA STELEI A FOST LA UN PAS DE MOARTE!!! ACCIDENT TERIBIL DE MAŞINĂ!!!

Prepeliţă a ajuns la Ludogoreţ din postura de jucător liber de contract şi va încasa un salariu de 450.000 de euro pe sezon. Prepeliţă va purta tricoul cu numărul 30 şi o să fie coleg cu fostul jucător a lui Dinamo, Cosmin Moţi.

********************************************************************************************************************************

UPDATE 12:42 / Andrei Prepeliţă a confirmat pentru FANATIK.RO că este foarte aproape de un transfer la Ludogoreţ, dar că mai are şi o ofertă din Turcia.

STEAUA. Momentan, nu am semnat cu nici o echipă. Sînt în negocieri avansate cu cei de la Ludogoreţ, iar dacă mă voi înţelege cu ei atunci voi merge la bulgari.”

Transferul ZILEI în Liga 1 vine din Spania!!! Va fi PREZENTAT OFICIAL AZI

“Însă mai am o ofertă concretă şi din Turcia, dar familiei i-ar conveni mai mult să fiu cît mai aproape de casă. Pînă săptămîna viitoare mă voi decide”, a spus Prepeliţă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Campioana s-a despărţit de Andrei Prepeliţă! Mijlocaşul s-a înţeles cu formaţia bulgară Ludogorets şi va semna un contract pe doi ani. Prepe va primi un salariu de 450.000 de euro pe sezon.

ULTIMA ORA!!! UNDE VEZI MECIURILE LUI RADOI LA STEAUA LA TV!!! ANUNTUL DE ULTIM MOMENT!!! AZI E PRIMUL JOC CARE IL VEZI!

Contractul prevede totodată opţiunea de prelungire pe încă un an, dar şi un bonus la semnătură. Înţelegerea dintre Prepeliţă şi Ludogoreţ va fi parafată oficial în următoarele ore, anunţă DolceSport.

Halep şi-a aflat ADVERSARELE la Wimbledon. Ce ROMANCA o aşteaptă în turul 2

Andrei Prepeliţă (29 ani) a evoluat anterior la Argeş Piteşti, Universitatea Craiova şi Steaua. Are patru selecţii la echipa naţională a României.