Fotbal intern

STEAUA. Rădoi i-a dat LOVITURA. ”Chipciu este un AROGANT!”

STEAUA. Alex Chipciu a făcut furori la FC Braşov, aşa că marile rivale ale fotbalului românesc au pus ochii pe el. Dinamo a avut prima şansă, fotbalistul declarîndu-se un fan al acestei...
28.06.2015 | 00:03
STEAUA Radoi ia dat LOVITURA Chipciu este un AROGANT

STEAUA. Alex Chipciu a făcut furori la FC Braşov, aşa că marile rivale ale fotbalului românesc au pus ochii pe el. Dinamo a avut prima şansă, fotbalistul declarîndu-se un fan al acestei echipe, dar a ratat-o.

Iar Steaua atît a aşteptat. Gigi Becali a lovit în plin şi l-a luat, pentru cinci ani, în Ghencea. Alex nu mai este însă, în ultimul timp, fotbalistul ”de aur” al finanţatorului. Care sînt motivele din cauza cărora internaţionalul nu se mai vede pe teren?

Rădoi i-a luat banderola

STEAUA. În viziunea lui Gigi Becali, Mirel Rădoi este omul care va reda strălucirea Stelei. Aşa, fără Bac, fără licenţă, finul plecat mulţi ani la arabi să ”culeagă” milioane de dolari a fost uns antrenor. Nu oficial, dar pentru Gigi acest aspect are prea puţină importanţă.

ANUNŢ SENZAŢIONAL DE ULTIMA ORA AL IDOLULUI STELIŞTILOR: “VREAU SĂ REVIN”

Iar cel care şi-a încheiat cariera de fotbalist în urma tentantei propuneri a naşului vrea să se ”joace” cu băieţii în roşu şi albastru după regulile lui. Atunci a venit şi lovitura de moral pentru Alex Chipciu. ”Am hotărît că Tănase e căpitanul, iar al doilea va fi Varela. Vestiarul a fost de acord”, a sunat anunţul lui Rădoi.

 

SUPER LOVITURA VERII!!! ATACANTUL DE SERIE A VREA LA STEAUA!!! EL POATE DUCE STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

Deloc nu i-a căzut bine mijlocaşului. În mandatul lui Gâlcă, el era al treilea căpitan, după Tănase şi Prepeliţă. Plecarea lui Prepe la Ludogoreţ şi speranţa că Tănase se va transfera l-au făcut pe Chipciu să se viseze CĂPITAN la Steaua. Dar Rădoi i-a retezat orice speranţă.

Aroganţa l-a îndepărtat de colegi

STEAUA. Alex Chipciu a devenit, poate e prea dur cuvîntul, dar aşa vorbesc roş-albaştrii, insuportabil în vestiar. ”E de o aroganţă maximă. Pe noi, ăştia mai puşti, nici nu ne bagă în seamă. În loc să fie un lider, să ne ambiţioneze, el nici nu se uită la noi”, a dezvăluit unul dintre jucători. Nici cei consacraţi nu-l prea au la inimă pe mijlocaş.

”Doar Bourceanu, Prepeliţă, Latovlevici şi Tănase erau mai apropiaţi de el. Dar primii trei au plecat, i-a rămas Tănase, să zic, aşa, prieten”, a continuat dezvăluirea. Chipciu a simţit pe pielea lui ce înseamnă să fii arogant zilele acestea, cînd Rădoi a numit căpitanul: colegii lui au votat ”excluderea” lui din lista purtătorilor de banderolă.

FOTO / INCREDIBIL!!! ROMANUL DIN PREMIER LEAGUE A COMIS-O GRAV DE TOT!!! ENGLEZII AU DAT PUBLICITATII POZELE!!!

STEAUA. Gigi l-a atenţionat: ”Trebuie să-ţi revii!”

”Măi Alex, măi tată, mie nu-mi pare rău de banii pe care ţi-i dau, dar trebuie să-ţi revii în primul rînd pentru tine. Ca să poţi pleca pe bani mai mulţi undeva afară, să fie bine şi pentru tine şi familia ta, şi pentru mine. Eu nu mă ascund, revenirea ta va fi benefică pentru amîndoi”, a fost discursul lui Gigi Becali pentru Chipciu.

RADOI, PUS LA ZID DE STELISTI!!! ATAC DUR FARA PRECEDENT!!! ESTI DE ACORD??? DETALII AICI!!!

Singura zvîcnire a fotbalistului a fost la finala Cupei Ligii, cu Pandurii, cîştigată de Steaua cu 3-0. ”Golul de 2-0 a venit ca o descătuşare după frustrările acestui sezon, dar nu vreau să mă dau răţoi după un gol şi o pasă de gol. Eu dau totul pe teren, nu sînt un tip infatuat, un figurant care crede că totul i se cuvine”, a fost declaraţia mijlocaşului, după cel mai bun meci al său din ultimul an.

Prepe a plecat, el a ratat Ludogoreţ

STEAUA. Andrei Prepeliţă tocmai s-a înţeles cu Ludogoreţ, Chipciu, care tot visează şi el la un transfer, a rămas. Nici asta nu i-a picat bine. Cu atît mai mult cu cît oferte a avut, doar că Gigi Becali nu l-a lăsat.

OMUL CARE A UCIS MANCHESTER E LA UN PAS DE STEAUA!!! TRANSFERUL E LA UN PAS DE A FI PARAFAT!!! 

Sursele FANATIK.RO au aflat că una dintre oferte a venit chiar de la vecinii de peste Dunăre, acolo unde s-a dus Prepe şi unde mai joacă Moţi. Bulgarii ar fi oferit patru milioane de euro pentru fotbalistul de 26 de ani, însă Gigi s-a ţinut tare şi a cerut cu unul mai mult. Bulgarii s-au retras pe loc, Alex va trebui să mai demonstreze la Steaua cel puţin doi ani, cînd îi expiră contractul.

17 goluri a înscris Chipciu în cei trei ani petrecuţi la Steaua

3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Chipciu, conform transfermarkt.de

360.000 de euro este salariul anual al mijlocaşului