Fotbal intern

STEAUA. Vin Rusescu şi Keşeru? Argăseală a anunţat, Gigi l-a certat!

UPDATE 23:32 / După ce a declarat la TV cu jumătate de gură că la Steaua s-au plătit toate bonusurile de performanţă, preşedintele stelist Valeriu Argăseală a primit un telefon-surpriză. De...
30.06.2015 | 13:35
STEAUA Vin Rusescu si Keseru Argaseala a anuntat Gigi la certat
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:32 / După ce a declarat la TV cu jumătate de gură că la Steaua s-au plătit toate bonusurile de performanţă, preşedintele stelist Valeriu Argăseală a primit un telefon-surpriză. De la patronul Gigi Becali! Care l-a “certat” pentru ezitarea avută şi l-a “însărcinat” să iasă din nou “pe sticlă” să întărească declaraţia făcută mai devreme.

STEAUA. “M-a sunat şi mi-a zis că am lăsat loc de interpretări. Deci, da! Avem totul la zi, inclusiv prime de obiectiv, absolut tot”, a zis Argăseală la Digi Sport, într-0 a doua intervenţie telefonică.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Costel Gâlcă a confirmat informaţia la Dolce Sport: “Da, este adevărat. Eu mai am de semnat un act, dar în rest Steaua a achitat tot faţă de mine, chiar şi primele”.

**********************************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

STEAUA. Valeriu Argăseală l-a votat azi, la LPF, pe Florin Prunea pentru a fi ales în Comitetul Executiv ca unul dintre cei doi reprezentanţi al cluburilor din Liga 1. În ciuda declaraţiilor belicoase ale preşedintelui de la CSMS Iaşi dinaintea meciului direct din ultima etapă. Preşedintele stelist şi-a motivat decizia: “Acum dacă o să ţinem cont de fiecare declaraţie ar trebui să ne supărăm pe toţi care ne înjură, ne jignesc. Odată cu numirea asta sper să îşi modifice şi aceste scăpări, am încredere că se poate colabora bine cu el”.

“Tahar vine astă seară din Anglia”

STEAUA. În ceea ce-l priveşte pe algerianul Aymen Tahar, Argăseală a declarat la Digi Sport că “deocamdată copilul e încă la Shefield, ne-am înţeles, totul e clar stabilit, el trebuie să vină la vizita medicală şi apoi să semnăm actele, aşa că abia diseară vine din Anglia şi mîine face vizita medicală”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Gâlcă, dezvăluiri incendiare: “Gigi băga anumiţi jucători!”

“Nu e Keşeru, nu e Rusescu, nu ne gîndim la nici unul dintre ei”

STEAUA. În legătură cu atacantul aşteptat: “Nu e Rusescu, nu e Keşeru, nu ne gîndim la nici unul dintre ei, ne gîndim la un atacant care să fi arătat că este la nivelul unei echipe capabile să intre în grupele Champions League şi nu costă marea cu sarea, este greu să aducem jucători de performanţă foarte mare în condiţiile din România”.

“Clubul Sportiv Steaua ne-a refuzat dreptul de a ne antrena în Ghencea”

STEAUA. Despre locul de antrenament şi cel în care vor juca meciurile de acasă: “Clubul Sportiv Steaua ne-a refuzat dreptul de a ne antrena în Ghencea, avem varianta Buftea şi încă una pe care o vom finaliza în cîteva zile. Meciurile le vom juca numai pe Arena Naţională, ne iau chirie 30.000 de euro pe meci, e mult, dar n-avem altă soluţie”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. S-a SCOS! Cum poate lua Rădoi licenţa Pro MAI REPEDE!

Cît despre bonusurile financiare restante, preşedintele stelist a afirmat, după un moment de gîndire şi tăcere: “Bonusurile? …S-au dat, da, s-au dat… S-au hotărît şi banii care ne vor veni din drepturi, avem lichidităţi”.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: