Carousel hot news

STEAUA. Incredibil! Cum vrea campioana să-l facă antrenor

STEAUA. Întrebat de situaţia în care UEFA va lua poziţie în ceea ce priveşte prezenţa pe banca tehnică a lui Mirel Rădoi atîta timp cît acesta nu are licenţa PRO, Valeriu Argăseală şi-a...
30.06.2015 | 00:00
STEAUA. Incredibil! Cum vrea campioana să-l facă antrenor
ADVERTISEMENT

STEAUA. Întrebat de situaţia în care UEFA va lua poziţie în ceea ce priveşte prezenţa pe banca tehnică a lui Mirel Rădoi atîta timp cît acesta nu are licenţa PRO, Valeriu Argăseală şi-a asumat toată răspunderea.

STEAUA. “Noi, în momentul în care l-am confirmat pe Mirel Rădoi, ne-am asumat această numire. Este adevărat că nu îndeplineşte condiţia cu licenţa, dar în cel mai scurt timp va îndeplini toate condiţiile de antrenor profesionist. De ce să nu-l încurajăm, are vocaţie pentru meseria asta, de ce să nu ajtăm un fotbalist care s-a dedicat total meseriei?”, a spus Valeriu Argăseală la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Dezvăluiri INCENDIARE: “Gigi BĂGA anumiţi jucători!”

STEAUA. Şi a completat: “Rădoi poate obţine licenţa în mai multe feluri. Unu: Şcoala dee antrenori poate, conform procedurilor de la UEFA, să organizeze cursuri excepţioanle pentru jucători care îndeplinesc anumite condiţii: meciuri internaţioanle, meciuri în cupele europene, un număr minim de jocuri de acest gen, există în regulamentele UEFA acest tip de curs excepţional pentru astfel de jucători. În 1990, de exemplu, după Campionatul Mondial din Italia li s-a dat jucătorilor tricolori acesastă derogare, să fie antrenori la excepţional, de ce nu s-ar putea repeta procedura? Doi: Rădoi poate face şcoala în altă ţară, sînt alte termene acolo, nu trebuie să aştepte atît. Eu întreb pe toată lumea: Mirel Rădoi n-ar merita să aibă această licenţă PRO?”.

STEAUA. Vin Keşeru şi Rusescu? Argăseală a făcut anunţul oficial!

STEAUA. Întrebat dacă s-ar opera la un asistent medical sau la un medic specialist, Valeriu Argăseală a replicat nervos: “Haideţi să nu cădem în derizoriu! Deocamdată Rădoi este director sportiv în fotbalul românesc, o să fie director sportiv şi în fotbalul european! După care va fi şi antrenor”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Iar în legătură cu bacalaureatul, a dat un răspuns în coadă de peşte: “O să ia şi bacalaureatul. În toamnă, da, în toamnă, nu mai este mult, nu fiţi răutăcioşi!”. Pînă la sesiunea din toamnă a bacalaureatului, însă, Steaua are destule meciuri de susţinut nu numai în campionat, dar şi în preliminariile Ligii Campionilor…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri