Sport

STEAUA. EXCLUSIV / “Pe Mirel Rădoi ÎL AŞTEAPTĂ IADUL!”

STEAUA. Ilie Stan e ultimul tehnician care a condus echipa lui Gigi Becali într-o perioadă de "bejenie" din Ghencea. Era în 2011 şi "roş-albaştrii" se antrenau pe la Mogoşoaia şi pe la...
02.07.2015 | 00:05
STEAUA EXCLUSIV  Pe Mirel Radoi IL ASTEAPTA IADUL

STEAUA. Ilie Stan e ultimul tehnician care a condus echipa lui Gigi Becali într-o perioadă de “bejenie” din Ghencea. Era în 2011 şi “roş-albaştrii” se antrenau pe la Mogoşoaia şi pe la Buftea.

FANATIK.RO l-a provocat pe Stan să-şi aducă aminte de acele vremuri şi să facă o comparaţie cu ce îl aşteaptă pe actualul antrenor, Mirel Rădoi, într-o situaţie similară, “gonit” din Ghencea de minţile obtuze ale răcanilor care conduc Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Domnule Stan, sînteţi unul dintre antrenorii Stelei care aţi simţit pe propria piele ce înseamnă ca echipa să fie plecată din Ghencea, cum comentaţi situaţia în care o să fie acum Mirel Rădoi?

– Trebuie să recunosc că îl compătimesc pe Mirel Rădoi, deoarece nu este bine să treacă încă de la începutul meseriei pe care şi-a alse-o din această vară, prin ce am trecut eu la Steaua. Consider că nu poţi să îţi faci treaba la paremtri de performanţă dacă tu stai mai mereu plecat pe drumuri.

NEGOCIERI DE ULTIMA ORA!!! ANUNTUL DESPRE ATACANTUL DORIT DE STEAUA!!! 

Puteţi să ne spuneţi prin ce aţi trecut dumneavoastră şi prin ce credeţi că o să treacă Mirel Rădoi?

– Păi în primul rînd devenisem cu toţii nişte navetişti. Nu mai aveam o masă şi o casă stabilă. Mîncam pe unde apucam cu băieţii, făceam analize video pe unde apucam, iar colegii mei cărau zi de zi materialele pentru antrenamente cu două maşini papuc.

“Stăteam pe nişte scări şi îmi puneam hîrtiile pe genunchi”

Alte inconveniente mai erau?

Absolut! Vreau să vă mai spun că eu, ca antrenor principal al Stelei, nu aveam un birou al meu unde să îmi pun toate lucrurile la punct, unde să mă uit şi eu pe tot felul de fişe tehnice sau pe informările scrise pe care le primeam de la oamenii mei din staff. Vă rog să mă credeţi că stăteam pe nişte scări şi îmi puneam hîrtiile pe genunchi, fără nici un fel de glumă…

OMUL CARE A UCIS MANCHESTER E LA UN PAS DE STEAUA!!! TRANSFERUL E LA UN PAS DE A FI PARAFAT!!! 

Credeţi că aşa va păţi şi Rădoi?

– Păi credeţi că lui Rădoi îi va face Gigi Becali un palat special?! Credeţi că lui Rădoi îi va construi Gigi Becali terenuri de antrenament doar pentru el? Nici vorbă! Pe Mirel îl aşteaptă iadul, iar eu cred că sub nici o formă el nu s-a gîndit că pînă la urmă Armata o să evacueze Steaua din Ghencea.

“Jucătorii vor bate Bucureştiul de la un cap la altul”

Pe jucătorii lui Rădoi o să îi afecteze plecarea din Ghencea?

– Logic! Mulţi dintre fotbalişti stau în partea opusă a Bucureştiului şi acum vor fi nevoiţi să traverseze sau să ocolească tot oraşul pentru a ajunge la Buftea sau la Mogoşoaia. În plus de asta se vor trezi de pe la 6 dimineaţa pentru ca la 9 să fie prezenţi la una din cele două baze de pregătire.

Ce credeţi că e de făcut?

– După părerea mea Gigi Becali trebuie să ajungă la un acord cu Armata. Nu poti să faci performanţă dacă pleci din Ghencea, iar dacă Rădoi va reuşi să cîştige campionatul în condiţiile astea va deveni un erou naţional.

157 de meciuri a jucat Ilie Stan pentru Steaua

40 de meciuri a fost Ilie Stan antrenorul Stelei în toate competiţiile

Tags: