Carousel hot news

Steaua s-a DECIS! El e ÎNLOCUITORUL lui Pintilii!

Steaua a pierdut destul de mulţi jucători şi Costel Gâlcă a cerut de urgenţă un înlocuitor pentru fostul căpitan Mihai Pintilii. Iar după negocierile eşuate pentru "încorporarea" lui Paul...
01.07.2014 | 01:14
Steaua s-a DECIS! El e ÎNLOCUITORUL lui Pintilii!

Steaua a pierdut destul de mulţi jucători şi Costel Gâlcă a cerut de urgenţă un înlocuitor pentru fostul căpitan Mihai Pintilii. Iar după negocierile eşuate pentru “încorporarea” lui Paul Anton şi Madson, steliştii s-au oprit asupra lui Breeveld, închizătorul de 27 de ani al Pandurilor.

Oficialii din Ghencea au testat preţul de vînzare al lui Nicandro Breeveld, iar suma cerută de gorjeni i-a făcut să-l convingă pe Gigi Becali să aloce suma respectivă pentru acontarea olandezului. Deşi oficial fotbalistul este evaluat la un milion de euro, “pandurii” declarînd că istoricul ultimelor transferuri îi îndreptăţesc să ceară această sumă, neoficial preţul de transfer este cifrat la 500.000 de euro.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

“Breeveld nu are calităţile şi nici vîrsta lui Paul Anton, deci nu poate fi cotat la un milion de euro. Pandurii l-ar vinde cu jumătate de milion, mai ales că Gigi Becali l-a lăsat liber de contract pe Mihai Răduţ. Chiar dacă nu intră în calcule pentru acest transfer, probabil gorjenii vor lăsa la preţ din ceea ce s-a discutat cu ei”, au dezvăluit surse din anturajul echipei din Ghencea.

17

Argăseală se plînge de bani!

Oficialii celor două echipe au avut primele discuţii în cadru neoficial, negocierile fiind îngreunate de lipsa banilor din visteria Stelei, informaţia fiind dezvăluită de Valeriu Argăseală. “Nu avem banii pe care îi cereţi! Sper să ajungem la o înţelegere pentru că este un jucător de care Pandurii se poate dispensa, iar pentru noi ar fi un ajutor”, s-a confesat, în linii mari, preşedintele Stelei omologilor săi de la Tîrgu Jiu. Răspunsul din partea oltenilor a fost însă unul dur: “V-au intrat 15 milioane euro în cont, nu puteţi să spuneţi că nu aveţi bani. Cinci sute de mii euro nu este o sumă care nu poate fi plătită”, a fost reacţia oltenilor, conform surselor care au participat la discuţii.

Pandurii aşteaptă oferta oficială

Noul şef al gorjenilor după eliminarea lui Marin Condescu din peisajul echipei, Mihai Prunariu, a declarat pentru FANATIK.RO că în momentul de faţă aşteaptă oferta oficială a Stelei. “Sîntem dispuşi să ne aşezăm la masa negocierilor. Nu pot să vorbesc despre o sumă de transfer, preţul jucătorului îl stabilim cînd se demarează negocierile”, a declarat oficialul gorjean.

900.000 euro este valoarea lui Breeveld pe transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri