Fotbal intern

S-AU CERTAT pentru Steaua! TRĂDARE pentru un loc în staff!

STEAUA. Actualul antrenor principal, din acte, al campioanei şi-a trădat cel mai bun prieten pentru a fi în staff-ul celei mai titrate formaţii din România....
12.07.2015 | 23:00
SAU CERTAT pentru Steaua TRADARE pentru un loc in staff

STEAUA. Actualul antrenor principal, din acte, al campioanei şi-a trădat cel mai bun prieten pentru a fi în staff-ul celei mai titrate formaţii din România.

STEAUA. În 2005, Steaua reuşea o lovitură de imagine după ce l-a instalat pe banca tehnică pe Walter Zenga, personalitate marcantă a fotbalului italian şi al celui mondial. Acestuia i s-a alăturat, la vremea respectivă, Massimo Pedrazzini, un fost jucător cu o carieră anonimă, dar cu vise măreţe.

TRANSFER BOMBA TARZIU IN NOAPTE!!! GIGI N-A MAI SUPORTAT UMILINTA!!! SE PREGATESTE VENIREA SUPER GOLGHETERULUI!!!

STEAUA. Deşi perspectivele erau mai mult decît pozitive, returul ediţiei respective de campionat a adus, cu doar trei etape înainte de final, o ruptură iremediabilă între Walter Zenga şi finanţatorul Stelei, tehnicianul italian părăsind, împreună cu secundul său anonim, banca formaţiei din Bucureşti.

Prima noapte de război

STEAUA. Pentru Gigi Becali a urmat perioada Cosmin Olăroiu, una dintre cele mai prolifice din istoria clubului, iar pentru cei doi italieni un periplu pe la sora Stelei din Serbia, pe la Gaziantep şi pe la Al Ain.

SCANDAL LA VESTIAR!!! ULUITOR!!! UN STELIST, CEARTĂ MONSTRU CU STAFFUL!!! 

STEAUA. La ultimul club a avut loc şi ultima noapte de dragoste şi prima de război. Chiar unul etern, care are şanse infime să cunoască un final. În 2007, actualul antrenor principal al Stelei, Massimo Pedrazzini, îl anunţa brusc pe Walter Zenga că a decis să se întoarcă la Steaua, la cel care devenise duşmanul etern al lui Zenga, Gigi Becali. În Ghencea, era furtună după ce ruptura naş-fin dintre Gică Hagi şi latifundiarul din Pipera era clară şi părea iremediabilă.

Spionul lui Gigi Becali din vestiar

Pedrazzini ajunge antrenor principal însă, de fapt, asigură doar interimatul pînă la venirea lui Marius Lăcătuş. Totuşi, pentru devotamentul său, Massimo Pedrazzini primeşte postul de veşnic secund, ceea ce îi atrage antipatia jucătorilor, care îl privesc drept principala sursă de informaţii din vestiarul Stelei către Gigi Becali.

VIDEO + GALERIE FOTO / REZUMATUL MECIULUI STELEI SI IMAGINI DE LA MECI!!! FANII AU FACUT SPECTACOL!!!

„Plecarea lui Pedrazzini de la Al Ain l-a făcut pe Zenga să se simtă trădat, nu a putut să îl ierte niciodată”, au precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, apropiaţii celor doi. Această variantă este susţinută şi de o declaraţie oferită de Zenga în momentul în care a ajuns pe banca lui Dinamo. „Pedrazzini a fost ca un frate pentru mine, iar de acum rămîne doar fratele meu trădător. Dacă tu ai un frate şi îl trădezi, cred că e un lucru rău”, reacţiona fosta glorie a fotbalului italian.

L-a luat la Palermo, apoi iar „l-a lucrat”!

STEAUA. Deşi pentru o perioadă lucrurile merg bine, situaţia devine tensionată în Ghencea pentru Massimo Pedrazzini. Hulit de toţi din anturajul Stelei, cu excepţia lui Gigi Becali, Pedrazzini este arătat cu degetul de către Dorinel Munteanu. 

NICULAE E LIBER!!! GIGI BECALI SE INTALNESTE CU EL PENTRU ALIBEC SI DE AMORIM!!!

STEAUA. „Pedrazzini are foarte multe roluri la Steaua, numai de secund nu. Am fost avertizat de foarte multă lume în privinţa lui. Trebuia să îl dau afară de cînd am venit la Steaua, trecutul său spune foarte multe despre el”, afirma cel care a fost antrenor la Steaua în anul 2008. Totuşi, Walter Zenga trece peste divergenţe, mai lasă o dată de la el şi decide să îl aducă la Palermo pe indezirabilul Massimo. Numai că şi aici reapar problemele între cei doi. Zenga dezvăluie, în cercurile intime, că „fratele” a încercat să devină antrenor principal la formaţia siciliană. „Cînd am fost în conflict cu şefii lui Palermo, care doreau să mă dea afară, cine credeţi că a devenit aliatul lor? Massimo Pedrazzini, căruia i-a fost promis postul de antrenor principal dacă mă convinge să renunţ la post fără despăgubiri materiale”, dezvăluia Zenga la scurt timp după plecarea de la Palermo, din 2009.

Analistul video

STEAUA. În prezent, pe banca tehnică a Stelei antrenor principal este Massimo Pedrazzini, însă cuţitul şi furculiţa le deţine Mirel Rădoi, care ocupă funcţia de director sportiv. Atribuţiile lui Pedrazzini sînt pur teoretice, trecerea sa în fruntea organigramei datorîndu-se licenţei Pro pe care italianul o are şi cu ajutorul căreia îşi poate exercita meseria de antrenor. În fapt, principala ocupaţie a fostului jucător la Ternana, Varese şi Triestina e aceea de analist video. „Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vorbesc la antrenament, Pedrazzini se ocupă doar cu partea video”, precizează jucătorii.

STEAUA. Cuplul de fini

STEAUA. Cuplul pe care Gigi Becali îl propune pentru banca tehnică în următorul sezon are posibilitatea de a intra în analele fotbalului. Finanţatorul campioanei şi-a instalat pe bancă, pentru prima oară, cel puţin în istoria post-decembristă a fotbalului, doi fini. În timp ce Rădoi a fost cununat de Becali, copilul lui Pedrazzini a fost botezat de patronul Stelei, de aici şi legătura puternică dintre italian şi patronul campioanei.

11 echipe a antrenat Walter Zenga de-a lungul timpului

„Walter Zenga este un mincinos! Nu am trădat pe nimeni! Pînă la urmă, el cu o altă persoană au trădat încrederea şi respectul meu” (Massimo Pedrazzini, antrenor principal Steaua)