Sport

STEAUA. Primul 11 al lui Rădoi pentru Trencin. Unde sînt “GĂURI”

STEAUA. Fără transferuri de marcă, dar cu jumătate de echipă plecată, cu un antrenor care nu a antrenat pe nimeni, dar e dedicat trup şi suflet pentru culori şi are multă experienţă ca...
04.07.2015 | 15:04
STEAUA Primul 11 al lui Radoi pentru Trencin Unde sint GAURI
ADVERTISEMENT

STEAUA. Fără transferuri de marcă, dar cu jumătate de echipă plecată, cu un antrenor care nu a antrenat pe nimeni, dar e dedicat trup şi suflet pentru culori şi are multă experienţă ca jucător, fără stadion, fără bază de pregătire, fără galerie, Steaua pare mault mai aproape de dezastru decît de atît de aşteptatele grupe ale Ligii Campionilor.

STEAUA. S-a încheiat stagiul de pregătire din Austria, Mirel Rădoi s-a lămurit măcar pe ce se poate baza în general, chiar dacă mai are “găuri” în ceea ce visează să fie primul “11” capabil să iasă din iarnă în Europa. Pînă atunci, însă, trebuie să treacă prin furcile caudine ale preliminariilor. Primul obstacol va fi formaţia slovacă AS Trencin. Care este echipa pe care o poate alinia Mirel Rădoi săptămîna viitoare? Să vedem ce concluzii se pot trage din ultimele evoluţii din amicalele de pregătire.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Pericol în preliminariile Ligii! Trencin a DEFILAT în amical

STEAUA. Un post care arde la Steaua este între buturi. Nici Cojocaru, nici Niţă nu-l pot înlocui pe Arlauskis. Dintre cei doi, Rădoi merge pe mîna lui Cojocaru, titular în ultimele 3 meciuri de pregătire, dar e clar că aşteaptă din afară rezolvarea “cazului”.

STEAUA. În apărare distribuţia pare mai clară. În pregătiri a jucat Râpă pe dreapta, dar tot Papp are cele mai mari şanse să fie titular. Acum, pentru că după ce Alcenat se va întoarce de la echipa naţională, angrenată în Gold Cup, va fi mare înghesuială acolo. Pe centru va face legea tandemul Tameş – Varela, dar e interesant de văzut ce va face Rădoi după reintegrarea haitianului amintit, care ar putea să-l împingă pe Papp în centru, iar acolo Varela pare de neclintit şi Tamaş niciodată împăcat cu banca de rezerve. În fine, pe stînga Guilherme pare că nu poate fi scos din echipă de Filip.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. “Criticile pe care le primesc NU SÎNT CORECTE”

STEAUA. În faţa apărării nu prea sînt dubii. Fără ameninţarea lui Prepeliţă Breeveld şi Muniru nu pot fi deranjaţi de Tahar, în urmă cu pregătirea fizică, de Neagu, pe picior de plecare la Pandurii, sau de Filip, “detaşat” de la decăderea lui Latovlevici pe partea stîngă a liniei de fundaşi.

STEAUA. În faţă, după exportul lui Tănase şi reîntoarcerea lui Rusescu la Sevilla (ca să aibă iar de unde pleca), grija golurilor o vor purta Adi Popa, “punct fix” pe drepta, Nicuşor Stanciu în urcare pe centru şi Alex Chipciu pe stînga cu speranţa că va înţelege în sfîrşit ce înseamnă statutul de vedetă, care începe pe gazon şi nu în faţa camerelor de luat vederi. “Buba” este în faţa acestei troici care va duce greu ofensivei, pentru că, la fel ca şi în cealaltă extremă a echipei, în poartă, nici aici nu s-a găsit soluţia cea mai benefică. A jucat Gabi Iancu, a jucat şi George Ţucudean, dar nici unul n-are foamea de gol a unui golgheter pur- sînge. Speranţa vine de la Tudorie, dar pare prea crud deşi a dat 3 goluri în meciurile de pregătire. Pînă la urmă, însă, cum se va căli dacă nu în meciuri decisive? Prima şansă la titularizare este, totuşi, a lui Iancu.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV! Gigi a decis: banii de pe Tănase pentru TADE!

STEAUA. Titularii lui Rădoi în meciurile de pregătire din Austria

4-5 cu Austria Klagenfurt: Niţă – Papp, Varela, Toşca, Tîrnovan – Miniru, Tănase (cpt) – Popa, Stanciu, Enceanu – Iancu

1-1 cu Legia Varşovia: Cojocaru – Rîpă, Varela, Tamas, Guilherme – Breeveld, Neagu – Chipciu, Stanciu, Tănase (cpt) – Tudorie

ADVERTISEMENT

2-1 cu Rubin Kazan: Cojocaru – Rîpă, Varela (cpt), Toşca, Guilherme – Breeveld, Neagu – Popa, Stanciu, Chipciu – Ţucudean

3-2 cu Qarabag: Cojocaru – Rîpă, Papp, Varela (cpt), Guilherme – Muniru, Neagu – Popa, Stanciu, Chipciu – Iancu

ADVERTISEMENT