Carousel hot news

Un rival de moarte AJUTĂ Steaua să ELIMINE pe Stromsgodset! SFATURI pentru Gâlcă

Steaua o va întîlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor pe Stromsgodset, o grupare norvegiană necunoscută în prezent în fotbalul european. Daniel Isăilă cunoaşte, însă, cel mai...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.07.2014 | 17:54
Un rival de moarte AJUTĂ Steaua să ELIMINE pe Stromsgodset! SFATURI pentru Gâlcă

Steaua o va întîlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor pe Stromsgodset, o grupare norvegiană necunoscută în prezent în fotbalul european. Daniel Isăilă cunoaşte, însă, cel mai bine adversara Stelei din cea mai de succes competiţie inter cluburi europeană. Astra a jucat în luna februarie o partidă amicală cu Stromsgodset, în finala “Copei del Sol”, pierdută de giurgiuveni cu scorul de 0-1. Contactat de FANATIK.RO, Daniel Isăilă a acceptat să le ofere cîteva sfaturi jucătorilor din Ghencea, precizînd că aceştia nu trebuie să se considere dinainte calificaţi.

“La partida respectivă am vorbit cu staff-ul lor şi am înţeles că au o politică a jucătorilor tineri. Ca orice echipă nordică, sînt foarte bine organizaţi, au jucători masivi, agresivi, cu forţă. Fac în majoritatea partidei pressing. Sînt o echipă incomodă, cel puţin dacă intri în jocul lor. Dar dacă Steaua îşi va face jocul şi nu le va da mingea, nu va avea probleme. Nu ştiu dacă mai au aceeaşi jucători din urmă cu un an. Îmi aduc aminte că atunci aveau trei, patru jucători de culoare, tehnici, agresivi, care pot crea probleme. De fapt, s-a văzut şi la Campionatul Mondial că dacă nu îţi respecţi adversarul, ai mari probleme”, a spus Daniel Isăilă pentru FANATIK.RO.

isaila-660x400

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!