Sport

STEAUA. În liga a IV-a sau a V-a?! Ce mai vrea Clubul Sportiv al Armatei

STEAUA. După ce a dat afară echipa lui Gigi Becali din Ghencea şi l-a obligat pe acesta să schimbe numele formaţiei campioane a României, conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua,...
07.07.2015 | 10:22
STEAUA In liga a IVa sau a Va Ce mai vrea Clubul Sportiv al Armatei

STEAUA. După ce a dat afară echipa lui Gigi Becali din Ghencea şi l-a obligat pe acesta să schimbe numele formaţiei campioane a României, conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, deţinătorul exclusiv al mărcii Steaua Bucureşti, intenţionează să înfiinţeze o echipă de fotbal care să poarte mai departe numele consacrat de Steaua.

EXCLUSIV / STEAUA IA TOT! “Tade, Alibec, De Amorim!” FANATIK.RO, confirmat

STEAUA. Noua echipă nu va avea probleme să obţină Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) de la MTS. MApN, prin CS Steaua, deţine baza din complexul Ghencea, cu toate facilităţile de pregătire şi antrenamente, iar stadionul poate găzdui fără probleme meciuri în ligile inferioare fără să fie nevoie de nocturna pe care probabil că o să şi-o ia Gigi Becali. Pentru că din Liga a IV-a va porni noua Steaua. Dacă se grăbesc să se înscrie, altfel ar putea coborî chiar pînă în Liga a V-a.

STEAUA. Astăzi, MAGICIANUL face vizita medicală şi SEMNEAZĂ!

STEAUA. “Aşa, pe vorbe, da, am auzit şi eu de intenţia celor de la Steaua, de la clubul sportiv spun, de a-şi face echipă. Le-am zis că-i aştept cu documentatia necesară şi cu CIS-ul şi îi vom înscrie în liga a patra. Poate chiar a cincea dacă nu se grăbesc, pentru că vrem să mai facem o ligă inferioară deoarece sînt multe echipe”, spune Marian Rusu, preşedintele care asigură provizoratul la conducerea Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti (AMFB) după âncarcerarea lui Vasile Avram, fostul preşedinte.

Tags: