Sport

STEAUA. EXCLUSIV! Rădoi, întăriri în staff. VEZI CINE A VENIT!

STEAUA. Mirel Rădoi este decis să îşi întărească staff-ul! Este vorba de "departamentul" medical, după ce elevii săi i s-au plîns că se recuperează destul de greu după diferite...
17.07.2015 | 11:06
STEAUA EXCLUSIV  Radoi intariri in staff VEZI CINE A VENIT

STEAUA. Mirel Rădoi este decis să îşi întărească staff-ul! Este vorba de “departamentul” medical, după ce elevii săi i s-au plîns că se recuperează destul de greu după diferite accidentări.

STEAUA. Încet, dar sigur oamenii care au făcut parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Hillal au început să îşi caute  locuri noi de muncă, iar unii chiar şi-au găsit alte angajamente după ce s-au despărţit de echipa arabă. Astfel, după ce la începutul acestui sezon Ovidiu Kurti, fostul kineoterapeut al campionilor, a revenit la echipă sub comanda lui Mirel Rădoi, FANATIK.RO a aflat că steliştii şi-au întărit staff-ul medical cu încă un alt membru.

EXCLUSIV! Dinamovist ARESTAT pentru VIOL! 4 ani cu EXECUTARE!

 

Horea Codorean a revenit după un an

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Mirel Rădoi, enervat că jucătorii se plîng că se recuperează destul de greu după accidentări, a dat ordin să i se propună lui Horea Codorean o revenire la Steaua. Noi avem o legătură foarte bună cu familia Codorean. Atît cu reputatul medic de la Spitalul Militar, cît şi cu fostul nostru om din staff-ul medical, Horea. În aceste condiţii  i-am propus acestuia din urmă să revină la noi şi sîntem siguri că o să ne ajute enorm. Ne bcurăm mult că a acceptat oferta noastră”, a dezvăluitt sursa FANATIK.RO.

STEAUA. Doar Becali îl mai poate salva de la moarte: “Îmi dau FOC!”

 

Paligora şi Neubert sînt pe cale să se înroleze la Pandurii

STEAUA. Alţi doi membri ai staff-ului lui Laurenţiu Reghecampf, medicul Radu Paligora şi preparatorul fizic Thomas Neurbert sînt pe cale să accepte o ofertă pentru un nou angajament venită de la Tîrgu JIu.

“Cei doi au fost în cursul zilei de joi la Tîrgu Jiu şi au discutat despre un posibil angajament la Pandurii, dar un răspuns final îl vor da după ce vor avea o discuţie şi cu Laurenţiu Reghecampf”, a încheiat sursa FANATIK.RO.